Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi?
Letiltottam a csajt hónapokkal ezelőtt. Amikor ez történt, akkor már hetek óta nem beszéltünk egymással. Most feloldottam és beszélgetést kezdeményeztem vele. Ő szóvá tette a tiltást, de én azt hittem, hogy nem tudott róla. Pár napja, nem mondom, hogy összekaptunk, de valami olyasmi és ő azóta ignorál. Úgy értem, hogy nem tiltott le, de az üzeneteimet szépen figyelmen kívül hagyja, el sem olvassa. A kéretlen tartalom közé kerülhetett.
Biztos, hogy megsértődött! Makacs, önfejű csaj, akinek mindig igaza van és mindent ő tud jobban. Szóval most fordult a kocka úgymond.
De azzal az erővel le is tilthatott volna. Mivel jobb az, hogy ignorál?
HAAA pedig már a tiltás előtt sem beszélgettünk, akkor hogy jött rá és miért érdekelte?
+
Most a valóéletben is úgy fest, hogy kerül
engem.
Nemtudom mi a baj ezzel, eddig te szartad le őt, most meg ő téged.
Szerintem kicsit humánusabb ha nem tilt te, mert ez olyan mintha csak nem nézte volna meg az üzidet, ha letilt, és te rákeresel, nem fogod megtalálni, innen tudta meg ő is hogy te letiltottad.
Próbáld személyesen megbeszélni vele, úgyse fog addig visszaírni.
Kösz a választ!
12:00 :)
Na és miért keresett rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!