Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog múlni egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik. Tényleg sírtam is miatta nem is egyszer. Feledésképp összejöttem egy másik fiúval de másik városban lakik nem is találkozunk csak telefonon beszélgetünk. De az első srác így se megy ki a fejemből. Pedig még soha nem is beszéltünk vele. Tudod hogy szánalmas hogy csak érdekből vagyok együtt ezzel a másik fiúval de egyszerűen nem tudó mit tenni. Most is az elsőn gondolkodok és sírhatnékom van. Soha nem fogom tudni elengedni őt? Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek2021. febr. 24. 21:23
2/8 anonim válasza:
Elfogod tudni engedni.
Ido kell hozza
3/8 anonim válasza:
Hogy jöttél össze a másikkal, ha csak telefonon beszélgettek? :D gondolom még nagyon fiatal lehetsz azért ilyen hevesek az érzéseid, de tényleg elfog múlni.
Ez "plátói" szerelem nagyon szép dolog csak semmi értelme, nem egyszer volt velem is régen.
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy jöttünk össze hogy egyszer találkoztunk, azóta beszélgetünk
2021. febr. 24. 21:55
5/8 anonim válasza:
Idő....minél több dologgal próbáld elfoglalni a gondolataidat! Hogy ne gondolj rá! Töröld ki mindenhonnan tiltsd le hogy még véletlenül se lásd!! Mondd magadba hogy jobbat érdemelsz!
6/8 anonim válasza:
Ahogy sokan írták. Idő. Adj időt magadnak. Vagy az új fiúnak vagy az előzőnek. Egy régi szerelemre vagy bánatra egy új szerelem a megoldás. Előtte azért tisztázzátok merre hány méter és ki mit akar. Te és ő. Legyen laza kapcsi, laza szerelem (kavarás) barátság extrával vagy tényleg mély érzelmekre alapuló valami. Ne csapd be se magad se azt a másikat. Kilépni az előző árnyékából nehéz lesz ha tényleg el akarod felejteni. Amint nyitsz már megtetted az első lépést. Sok sikert a jó döntéshez.
7/8 Magányos_csaj_2007 válasza:
Szerintem a másik fiú segíthet elfelejteni vagy terelni a gondolataid. Beszélgessetek sokat és hátha rájössz ő az aki neked kell. Ez a másik srác hogy érez irántad? Lenne nála esélyed? Ha már úgyis találkoztatok találkozzatok többször mint barátok. Nem leszel egyedül a gondolataiddal. Ez nem kihasználás. Sok minden kisülhet még belőle.
8/8 A kérdező kommentje:
Elég valószínű hogy tetszem a másik fiúnak is, de én ignoráltam és kerültem őt egy csomó ideig. Ha odajöttek mellénk, én elmentem, vagy ha láttam hogy néz akkor direkt nem néztem rá. Szóval emiatt nem lép/fog lépni.
2021. márc. 24. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!