Mitől múlna el? El fog múlni egyáltalán?
Figyelt kérdés
Már kb. 4 napja nem tudok wc-re menni, mert túl nagy és kemény a székletem ... Két napja meg brutálisan fáj . Mintha ki akarna jönni én meg visszatartom , mert tudom ,hogy csak szenvednék a semmivel ... Tegnap bevettem 2 Dulcolaxot de úgy néz ki semmit se hatott. Doktorhoz menni most nincs lehetőségem. Mondanátok valami biztos hashajtót? Már nem bírom tovább annyira fáj. Lehet kezdeni vele még valamit ?2016. jún. 7. 23:52
1/8 anonim válasza:
kefir, lenmagolaj, aszalt szilva stb
5/8 anonim válasza:
Narancslé is elvileg jó, de almalevet ne igyál, mert attól rosszabb lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenképp kipróbálom. A fájdalom enyhítésére van valami ? Majdnem minden 3. Percben jelentkezik és most még fájdalmasabb ... Alig aludtam valamit miatta... Amúgy vizet lehet nem iszok eleget de nem is tudok , mintha teli lennék már vízzel s a szervezetemnek nem kéne több s így nem tudok többet inni mint amennyire egy kevés szükségem van.
2016. jún. 8. 02:38
7/8 anonim válasza:
Ilyenkor egy Glicerin kúp segíthet.
8/8 A kérdező kommentje:
Milyen gyorsan hat a Glicerin kúp ? Segít abban hogy kijöjjön ? Nem merek wcre menni... Érzem hogy bárhogy is erőlködök nem tud kijönni, mert túl vastag. A kúptól vékonyabb is lesz vagy csak jobban kicsúszik? Amit esetemben kötve hiszek hisz túl vastag ...
2016. jún. 8. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!