Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől múlik el? Egyáltalán...

Mitől múlik el? Egyáltalán elfog múlni?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 éve küzködök azzal, hogy folyamatos égő érzést érzek ott lent, gyakori vizelet ami nagyon fáj és a hasam is fáj. Utána olvastam szerintem visszatérő hólyaghurotról lehet szó. A múlt héten vért pisiltem. Nem véreset hanem rendesen vért. Régeben anya mindig azt mondta hogy felfázás ez, és én könnyen felfázok. Nem hiszem már, hogy erről van szó. Elmentem orvoshoz, vizeletet adtunk le, ami negatív lett. Hasi ultrahangra küldött még , juni 25.ére kaptam időpontot. Feltűnt neki is, hogy rengetegszer mentem már hozzá ezzel a panasszal, jövőhét szerdán vár engem vissza, hogy megbeszéljük a további teendőket. Gyógyszert kaptam, csillapitotta a fájdalmat. Elfogyott és azonnal visszatért. Ezen a héten 3x tért vissza. Szenvedek, nem tudok semmit csinálni, suliból rengeteget hiányoztam emiatt és már látom, hogy a nyaramat is így fogom tölteni, sok programból kimaradok majd. Nem birom már, nagyon fáj, elviselhetetlen. Esetleg ha valaki hasonlót élt át vagy él annak a válaszának nagyon örülnék, hogy mit tegyek annak érdekében, hogy végre vége legyen ennek vagy akár csak egy hosszabb időre elmúljon.

Egy reménykedő 17 éves lány.

2018. jún. 1. 01:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.

Azért lehet ilyen makacs a betegség, mert spéci baktérium okozhatja. Ezt kellene megtalálniuk. A gyulladás, amit okoz neked, 3 év alatt krónikussá vált, így akármilyen előkapott gyógyszer már nem segít.

Nem értem, a doki hogy lehetett olyan béna, hogy eddig nem tudott semmi hadznodat felírni neked.

A vizeleted mire lett negatív?

Urológiára kérj beutalót tőle mielőbb. Egyértelmű hogy ő már nem tud segíteni.

2018. jún. 1. 06:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem találtak semmit a vizeletemben
2018. jún. 1. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!