Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Félek h mindeki elfog ítélni...

Félek h mindeki elfog ítélni a vagdosas miatt!?

Figyelt kérdés
Na Szoval kb 8-9 honapja vagdosom magam, de abba azt inkább hagyjuk ki h Miert, és elore leszögeztem nem kerek elítélését vagy barmi szanalmas üzenetet! Tehát az utóbbi hetek nagyon ki készítettek sokaz vagyok egyedul a suliba, a legjobb „baratnoim” szarnak a fejemre pedig ok tudjak ezt az egeszet de nem akarnak segiteni! Mostanaba egyre durvábban és rémisztően vagdosom magam, egyre többször nyilvános helyen (pl:multkor az osztállyal mentunk a busszal és kicsinalt a baratnom lelkileg azt Tiszta ver voltam meg a busz is, vagy multkor a tesi öltözőbe) és multkor rovid ujjuba voltam (tesi polo) és nyugi a eszel erre az osztályfőnökom elkezd baszogatni a kezemmel, nem vette be a „the cat” storyt, persze mi volt az elso dolga, anyamat értesíteni?!?! Aztán elutaztam tegnap meg penteken(sulink volt meg) és azt hallom vissza ahogy kibeszélt az ofő az osztállyal a vagdosasomrol meg a „legjobb baratnoim” is elmondtak mindent meg arra jutottál h orvoshoz kene vinni😭😢😢🙈Anyammal nem beszeltunk ugy errol de azért neha céloz dolgokra meg figyeli minden lépésem?!? Nagyon felek a holnaptól nem akarok megint egyedul lenni és fokepp nem azt h mindeki abnormálisnak titulaljon😢😢erre valami velemeny? Esetleg tapasztalat? Barmi jo egy kis otlet h mit csinaljak ilyenkor, vagy hogy szokjak le(nem szeretnem azt a tipik dumát, h ne csinald hagyd ra mert ez nem jo, vagy csak divatból csinalom mert egy Tiniribi vagyok, az ilyenket nem kérem és nem is veszem figyelembe) Koszonom elore is a válaszokat❤️❤️❤️

2018. ápr. 22. 22:44
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsanat a helyesírási hibákért, a telom javit és ilyen hosszu szövegbe nehez javítani!

Amúgy 14/L

2018. ápr. 22. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:

De miért vágdosod magad?

Akkor jobban tudnánk segíteni, ha megmondanád.

2018. ápr. 22. 23:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából onnan kezdődött h a exem eleg csúnyán átvert,megcsalt, a földbe döngölt, az elott is volt önértékelési problemam, de egyre csak no, mániákusan edzek, ossze vissza eszek és neha meg meghanytatom magam, szuleim elváltak,apámat nem izgatom, Anyammal meg folyton veszekszunk!? Pszichés zavarom van,szorongasom stb... a baratnoim ott hagytak, nem foglalkoznak velem csak ha megvagom magam vagy nagyon ritkan ha Sirok! Egy barátnőmmel szoktam lenni aki elegge fiufalo meg elegge p*csasan viselkedik ami miatt engem is kezdenek annak nezni! Ezt mosz csak roviden irtam le igazából átélni kell,és tudom h vannak szegények meg fogyatékosok akiknek jobb elet kene, és annyira segítenek rajtuk én is! De attól meg nekem ez az egesz nagyon faj!?
2018. ápr. 22. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki úgy teszi tönkre a testét, ahogy akarja.

Viszont te is tudod, hogy ez nem vezet sehova.

A hegek egész életed során végig fognak kisérni.

Hogy fogsz kinézni 10-20 év múlva? (Munkahely, párkapcsolat)

És a problémád se oldódik meg.

Igen orvoshoz kellene menned, ha nem tudsz leszokni róla. És beszélj róla a szüleidnek. Persze, hogy senki nem veszi be a macska sztorit.

"e abba azt inkább hagyjuk ki h Miert, és elore leszögeztem nem kerek elítélését vagy barmi szanalmas üzenetet!"

Pedig pont nem kellene kihagyni.

Lehet, hogy durva vagyok, de lehet egyszer még megköszönöd.

2018. ápr. 22. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Látod, tudsz te emberként is reagálni, nem csak a picsogás megy. Gyakorolnod kéne, nem gondolod? Vagy a nyafogás jobban esik? Amikor szánakozva néznek az embrek, hogy "nicsak, itt is egy kis csipa, nem tud semmit az életről, de mégis úgy csinál, mintha a világ összes fájdalma neki jutott volna." Ez tetszik?
2018. ápr. 23. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Emberként?? Neked az emberként ha eroszakosan,bántóan,sértegette a másik halálát kívánva beszelunk?? Jezus🙈🙈 boccs h nem vagyok egy ilyen tuskó lelketlen droid h mindekinek belemondjam a képébe h szart se er!!
2018. ápr. 23. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, csak kicsit több átéléssel! ;)
2018. ápr. 23. 23:00
 8/9 Kérdező95 ***** válasza:
Szerintem meg csak azért csinálod hogy figyeljenek rád, semmi értelme inkább keress magadnak egy hobbit vagy kezdj el sportolni, sokan nem járnak iskolába mégis vannak barátaik, nem dől össze a világ ha épp nem úgy megy minden az iskolában ahogy te akarnád. Meg ne hogy azt hidd hogy a többieknek tökéletes az élete.
2018. máj. 8. 00:52
 9/9 anonim válasza:
Szia én egy 14 éves fiú vagyok én vagyok az osztályban a baszogassuk az utolsó gyengét fiú akit mindenki már az első perctől kinpc-zett egy barátom sincs a szüleim nem hisznek bennem egyedül a 4 éves unokahúgomnak köszönhetem ,hogy még élek(sok szar össze gyűlt mégezen kívül), ő az egyetlen akivel tudok egyáltalán beszélni és nem akarom itthagyni mert a szülei éppen egy válás közepén vannak. Nekem mindig az adott erőt a folytatáshoz hogy arra gondolok: másoknak valahol a világban még nehezebb. Remélem érthető voltam és hogy tudtam segíteni.
2018. jún. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!