Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az a tulajdonság ami leginkább taszít egy lányban?
Figyelt kérdés
Mi az a külső vagy belső tulajdonság egy lányban amire azt mondjátok, hogy "hú, őt biztosan nem tudnám szeretni"?2021. febr. 21. 18:55
1/16 anonim válasza:
Hazudozás, titkolózás, álszentség
3/16 anonim válasza:
Én szeretem, ha menstruál és indiántáncol. Fosik a tenyerembe és izgat, ha a h-t hshi-val írja. A jó szex elengedhetetlen. Szeretni tudni kell. Legyen vadkanista és piruló segge. Ne mosolyogjon sokat, mert az nem szükséges. Jó segg, mell. A szadizmus kreatív foszforiztenckus.
NE, ismétlem NE legyen rokkant
5/16 anonim válasza:
Legyen nagy szája (aki érti, érti;)
Számomra taszító ha mondjuk ezt ismétli állandóan;
"De rosszul nézek ki, én vagyok a világ rondája, stb..."
Ha van teszem azt egy kis túlsúlya, engem nem zavar, de ha őt igen tegyen ellene de nem akarom azt hallgatni, hogy "de dagadt vagyok!"
8/16 anonim válasza:
Legyen dudoros a köldöke, mert, ha nem dudoros, akkor valami gáz van. Nem szőrös az üregsejtje
10/16 anonim válasza:
Miert irtak ide ennyi faszsagot? xD
#6, senkit nem erdekel hogy meleg vagy, most a hetero sracokrol van szo, ne most akard a rivaldafényt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!