Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért jelölitek be ismerősnek, akivel annó a pasitok kavart?
A napokban bejelölt egy csaj, aki azzal a fiúval van együtt, akivel még szeptemberben kavartunk (extracsomag nélkül), de nem lett belőle semmi. Fél hónap felszívódás után, kb Október végén még jött srác, hogy ő velem képzeli el a jövőjét és komolyan gondolja stbstb..Ezután még beszéltünk pár napot, de mondtam neki, hogy nekem ez nem megy és engedjük el a másikat. Egyszerűen nem voltunk egy hullámhosszon. Valamint tudtam, hogy talonba tart csak, mert ismerem őt annyira.
Ezt be is bizonyította az, hogy miután "elküldtem" összejött egy csajjal, aminek örülök is meg minden csak kicsit viccesnek tartom, hogy pár nappal előtte még nekem akarta lehozni a csillagokat, no sebaj.
DE A LÉNYEG:
Ez a csaj a 1-2 nappal ezelőtt bejelölt ismerősnek (ma törölte a jelölést), amit nem értek hiszen azóta a sráccal egy szót nem beszéltünk.
Először azt hittem véletlen, aztán volt egy olyan gondolatom, hogy így akarja tudatni velem, hogy "övé" a srác. De nem értem, hogy kerültem szóba egyáltalán, mert velem a srác csak szórakozott és úgy tűnik vele komolyan gondolja végre, hiszen folyamat pakolják ki a közös képeket, hogy mennyire szeretik egymást.
Amivel nincs bajom, csak idegesít, hogy miért tud rólam a csaj és miért akar közeledni, mert úgy érzem hogy a srác kicsit máshogy adta be neki a történetet. Ja, meg amúgy a csajjal nincs közös ismerősünk csak ez a srác.
Szóval, aki már jelölte be a párja "ex"-ét (ami rám erős jelző azért😅), ő leírja nekem, hogy miért tette?
Ui.: Bocsi a szófosásért.
Köszi a válaszokat!
#4: Nem értem teljesen, hogy ez hogyan jön ide. Attól, hogy használok egy oldalt nem jelenti azt, hogy ott töltöm minden időmet. Ide gyakorira is kiírtam ezt a kérdést meg most válaszok, de ettől függetlenül nem itt élem az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!