Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelölnek be lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelölnek be lányok ismerősnek facebookon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sose értettem, hogy mi értelme bejelölni egy ismeretlen embert Facebookon. Azt várják hogy ha bejelölnek akkor megteszem a következő lépést, vagy mi lehet a háttérben?

F

2020. dec. 11. 23:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Hogy hogy ismeretlen? Teljesen? Nem tudjuk mit szeretnének.
2020. dec. 11. 23:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Velem kb egykorú lányok, számomra teljesen ismeretlenek, max 1-2 közös ismerős. Arra gondoltam, hátha valaki tudja mit jelenthet ez az internet berkeiben, illetve mi a szándékuk
2020. dec. 11. 23:51
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

A legtöbb ember szereti ezt csinálni, főleg ilyen korba, főleg neten :D

Én nem szoktam visszajelölni az ilyeneket, kivéve ha szeretnék valamit :D

A szándékuk, gondolom megismerni.

2020. dec. 11. 23:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bejössz nekik külsőre és bejelölnek. Tovàbbà mint fentebb írtad valószínűleg tőled várják a következő lépést.

Kövi ok lehet, hogy csak ismerősöket akarnak és mindenkit bejelölnek.

A harmadik, egyben legritkább ok -bár velem már fordult elő 1-2x- hogy véletlen jelöltek be és nem vették észre.

2020. dec. 11. 23:56
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Lány vagyok, és tapasztalatból írom, ez azért van,mint ahogy te is írtad kérdező,hogy tőled várják a következő lépést.

Számodra ők totál ismeretlenek, viszont egy egy ilyen lány,aki bejelölt téged, valószínűleg nyomozott utánad, és az az egy-két közös ismerős még csak segített is a dologban.

Korabban lehet hogy láttak valahol, vagy egymás közelében voltatok, és érdeklődnek irántad, sikerült megtalálni téged, és...

Ilyenkor a lányok abban a hitben vannak,hogy te is emlékszel rájuk.

Vannak ilyen esetek,hogy például egy jóképű fiú előre engedett a buszon, aki akkor totál ismeretlen volt számomra,most viszont már nagyon sok mindent tudok róla, és a közösségi oldalait is megtaláltam.😉

Nem jelöltem be, őt nem. De volt olyan szándékom.

Hogy hátha megismer, és ír nekem,stb.

Nos, ezzel nagyon sokan így vannak lányok.

2020. dec. 12. 14:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2020. dec. 12. 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

"Vannak ilyen esetek,hogy például egy jóképű fiú előre engedett a buszon, aki akkor totál ismeretlen volt számomra,most viszont már nagyon sok mindent tudok róla, és a közösségi oldalait is megtaláltam."

No offense, de ez azért már rohadtul creepy.

2020. dec. 13. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
25%

#7es,nem veszem sértésnek, ez van

Viszont szerintem az a "creepy" hogy kevered az angolt meg a magyart egy magyar oldalon ;)

2020. dec. 14. 09:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te nem nagyon vagy tisztában a szó jelentésével :D
2020. dec. 14. 10:39
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Tisztában vagyok vele ;)
2020. dec. 14. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!