Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelölnek be lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelölnek be lányok ismerősnek facebookon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sose értettem, hogy mi értelme bejelölni egy ismeretlen embert Facebookon. Azt várják hogy ha bejelölnek akkor megteszem a következő lépést, vagy mi lehet a háttérben?

F

2020. dec. 11. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem nagyon mutatod jelét. De hagyjuk,úgyis tuti van jobb dolgod. Mondjuk lenyomozni egy tök ismeretlen csávót.
2020. dec. 14. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Most nem.Csak az után nyomozok,aki tetszik😍

Ahogy minden lány teszi😁

2020. dec. 14. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es aham csak lányok...:D
2020. dec. 14. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:

13:Tényleg?

Fiúk is csinálnak ilyet?😲

2020. dec. 14. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Én igen, ezért jelöltem már be idegen fiút:D mert a képei alapján/vagy már láttam élőben bejön, és örülnék ha rám írna
2020. dec. 15. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát engem még egy ismeretlen csaj se jelölt be, pedig nagyon imponáló lenne! :) Mit kell emiatt rinyálni?
2020. dec. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!