Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő keresett fel engem, akkor miért offolt ki?
Van egy srác, akivel régen sokat beszélgettem, talán szeretett volna többet is mint barátság, de én nem akartam. Annyit tudok, hogy most van barátnője, szerintem legalább fél éve.
Pár napja rámírt, csodálkoztam is, mert már 1 éve nem beszéltünk egymással, amikor suli volt, akkor is max. köszönés.
Visszaválaszoltam, pár mondatot váltottunk egymással, kérdezgettem ezt-azt, utána csak röviden válaszolt, 1 szavakkal, vissza nem kérdezett. Semleges dolgokról beszéltünk, hogy megy a suli, ilyenek. Most már meg is szakadt a beszélgetés.
Nem értem, tulajdonképpen miért keresett fel egyáltalán? Mire volt ez jó?
#1 vagyok
Barátok voltatok elvégre nem? Unatkozott akármi lehet
Ez egyszeru, eszébe jutottál, akarta tudni mi van veled. De dolga akadt, vagy neki ennyi elég is volt, es így elakadt a beszelgetes, mivel az egyszavas válaszok elegge arra utalnak hogy nem ér rá vagy csak nincs kedve beszelni. Bár van olyan is hogy valaki alapbol ilyen neten.
En tuti megkérdeztem volna hogy hogyhogy rámírt, aztán lehet kövileg egy kis idő mulva en kezdemenyeznék
Ha csak barátok voltatok és nem volt semmi extra régen akkor szerintem siman fel lehet "eleveniteni" a kapcsolatot, vegulis ha tökre joba voltatok akkor miert ne
Ha kövileg rairsz akkor le tudod venni hogy tenyleg akar beszelni többet is, es orul, ezt akarja vagy az is lejöhet hogy igazabol nem akar dumalni es nem volt komolyabb indok hogy irt neked. Persze ez a legrosszabb lehetoseg, es nem is hiszem hogy errol lenne szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!