Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos lehet és azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos lehet és azért keresett újra? Eltávolodjak tőle vagy megint ússzak az árral?

Figyelt kérdés

Remélem nem lesz bonyolult a történet,de tényleg szívesen fogadnék tanácsokat!!

Úgy 1 éve kezdtünk el beszélgetni egy lánnyal,akivel messze lakunk egymástól,viszont ettől függetlenül mindkettőnknek lettek érzései egymás felé,nem voltunk együtt,de persze meg volt ez a ,,barát de mégse" dolog mint pl inkább részéről a féltékenység,és viták a lelki hullámaim miatt,mivel emiatt megszakításokkal beszéltünk,amit mindig megbeszéltünk aztán. (A leghosszabb az most volt augusztusban beszéltünk útoljára,akkor végleg pontot tettünk a végére,de a napokban írt rám,de amúgy ilyen 1 vagy 2 hetes vagy csak napos kimaradás volt úgy 4 vagy 5 ilyen)

Lehetne barátnőm,mert helyes srácnak tartanak,voltak lehetőségek,edzek is,normális vagyok (magam módján😂),elvileg eléggé más pozitív értelemben,de engem a belső fog meg igazán. (Ezt azért írom,mert nem olyan vagyok,mint a legtöbb,hogy csak valamire kell)

A napokban úgy írt rám,hogy hiányzom neki és hogy rég beszéltünk,nekem is egyébként eszembe jutott mostanában. Ő most egyetemre ment,és ez úgy néz ki főleg a gond. Szerintem eléggé magányos lett,egyedül lakik most,és érzékelem hogy más lett rossz irányba,kicsit olyan flegma féle volt. Aztán úgy reagált egy üzenetre egy reakciója után egyből hogy (én direkt figyeltem ne írjak semmi olyat mint régen nehogy fejemhez vágjon valamit) hogy ,,azt akartam amúgy hogy ..de mondom most nyissak bele megint már 1 nap után,de nem bírtam ki *vicces emoji*" =abba ami volt,utalás. Meg most is ő kezd nyitni,és én gondoltam ha beszélni szeretne,hogy teljesen barátilag ez nehezen fog menni,de ebből kapcsolat a táv miatt nem lesz soha,és én attól tartok,ha megint ilyen se veled se nélküled lesz,akkor ismét megbántom széttöröm,vagy ő ismerkedik mellette és felcsesz vele,mert volt már,hogy mondta még nyár elején mikor úgy 2 hét után újra beszéltünk h visszaírt valakinek (nem szokott) mert keresett engem másban,de nem keltette fel az érdeklődését,és felcseszett h erről én nem tudtam,mert én meg úgymond nem tehettem,mert a kommentek már zavarták,amik lánybarátoktól/ismerősöktől mentek. Persze időm se volt akkor még h kialakítsak normális kapcsolatot bárkivel.

Igazából így nem értem,vagyis én ezt fellángolásnak gondolom újra,mint ami minden ,,szünet" után volt,hogy akkor mindig valami visszahúzott minket a másikhoz,megbeszéltük,jó volt (amennyire jó lehet egy ilyen inkább az h jóban voltunk),aztán egyszer csak megint rossz lett vagy miattam vagy mindkettőnk miatt. Én most rendbe kezdem tenni magam a stresszek után (suli) ami egész jól megy,ő meg szerintem most kezd szétesni az egyetem miatt,vagy épp ha magányos. Lerázni nem akarom,mert tudom ha leírja bárki ha van gond az is mennyit segít,és ha segíteni kell,akkor segítek,ő is sokszor segíteni próbált.

Köszönöm,aki végigolvasta,jó lenne,ha kultúrált vélemények jönnének,mert szerintem nem nehéz😬 19/F

2020. nov. 4. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a se veled se nélküled "kapcsolatomban" volt, i feel you :"augusztusban beszéltünk útoljára,akkor végleg pontot tettünk a végére,de a napokban írt rám,de amúgy ilyen 1 vagy 2 hetes vagy csak napos kimaradás volt úgy 4 vagy 5 ilyen)" olyan, mintha az a srác írta volna pár évvel korábban. :D

A távkapcsolat szerintem nem a legműködőképesebb, és ez, hogy megint keres, mert magányos, ez offos. Keress egy normális, közeli lányt, vagy élvezd az életet, aztán majd szembejön veled valaki. Szerintem engedd el, én rengeteg lelki sérüléssel jöttem ki 2,5 év ilyen szenvedésből. :(

Bár azóta sem felejtettem el a srácot, pedig valszeg megtaláltam a jövendőbeli férjem, a srác mégis egy olyan űrt hagyott maga után, amit semmi nem foltoz be többé teljesen. Írj privit, ha van még valami további fejlemény és igyekszem segíteni.

(holnaptól már --›) 22/L :D

2020. nov. 4. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!😁 De egyben sajnálom,az rengeteg idő a 2 és fél év és itt azt sajnálom,hogy elment az időd,meg hogy igen megmaradt az űr benned,mert az ilyen személyekre mindig emlékezni fog az ember. Én egyébként nem félek,sajnos több lányt ,,eldobtam" akivel alakult, persze nem ilyen hosszú ideig,de szerencsére az ismerkedés fontos,mert sok minden kiderül ugye azalatt a másikról is ami aztán esetleg nem befogadható. Meg nem vagyok egyáltalán kapcsolatcentrikus,hogy mindig kell valaki,mert inkább örülök,ha valaki igen,úgy hogy ez az élet élvezés könnyen megy/mehetne,csak ezek is megnehezítik néha vagyis felfordulást okozhatnak.
2020. nov. 4. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen... 14 évesen, vagy 15. Lényeg hogy olyan volt mintha engem akarna. Hát ugye 14 évesen milyen jó is volt hogy ott van, figyel rám, persze mindez online.

Aztán fél év (addig húzott) derült ki hogy össze jött valakivel. Ja és meg akarta magyarázni, hogy ő csak az exe.

Engedd el. Tiltsd le. Vagy utazz el hozzá, töltsetek együtt egy napot. Ha jól sül el, akkor folytassatok közös célokkal nem lehetetlen a táv kapcsolat. Persze ehhez olyannak is kell lennetek. Vagy tiltsd le, és ne beszéljetek többet.

Szerintem neked sem kellenek a bonyodalmak.

1# Boldog Születésnapot előre is.🙂

2020. nov. 4. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Na az komooly,őszintén én is ettől tartok,persze nem kapcsolat igazából hűség is olyan dolog hogy,de azért elvárt,és nálam így,hogy megváltozott kicsit sem bízok benne.

Meg most megint próbál ilyen flegmán ,,visszaadósan" reagálni,és úgy csinál mint akire én írtam,lehet igazából bosszú van benne és ez a cél,hogy próbálja elhitetni magával,hogy én már amúgy nem kellek,aztán dehogynem😂

De igen,ezt kéne,meg ha be fog szólogatni vagy valami,akkor biztosan csúnyán de le fogom szarni,mert a bosszúra kinek van szüksége,ha az,vagy ha játék,bár már őszintén érzelmileg nem kötődök hozzá úgy érzem,úgy hogy meg nem hatna már semmi.😬

2020. nov. 4. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor tiltsd le és vége van végleg. Mit kell ezt túl bonyolítani?
2020. nov. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!