Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint lányként kérdezem a lányoktól! Bejön ha egy srác sminkel a szeme környékén?
Hátha kicsit a fiúk erőre és ösztönzésre kapnak, ha a társadalmi elvárások miatt nem teszik. Szóval nekem nem tudom hangsúlyozni mennyire bejön ha egy srác kihúzza a szemét, esetleg egy kis szemhéjpúdert használ. És ez nem szexualitás függő, nem csak az emok csinálják. Szerintem rohadtul férfias, szóval léégyszi fiúk mielőtt ítélkeznétek, próbáljátok ki, akár titokban.
Plusz tipp: én lányként is, mivel hogy a rejtett szemeimen nem tetszik a tús, és erőss a szemceruza is, egy kicsi fekete szemhéjpúderrel "húzom ki" a szememet.
Nekem nem jon be
Emos fiukon még okes, de ugy aki inkabb mas iranyba evez ezzel azon nem tetszik annyira
De azt elismerem hogy Johnny Deppnek nagyon jol all
18/l
Nálam szó szerint kizáró ok lenne kapcsolathoz
Pedig én magam szeretek sminkelni,és elfogadó vagyok másokkal szemben,de össze nem jönnék vele
Ettől még nem nézem le, és azokat a lányokat se akinek tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!