Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini párok,ti hogy védekeztek?
Mi a párommal gumival, de szerintem nagyon rossz...
Akiknek a barátnőjük fogamzásgátlót szed nem fél a mellékhatásoktól?
Valamilyen férfi fogamzásgátló nincsen?
Szintén fog.gátlót szedek. Az egyetlen mellékhatása, hogy nőtt a mellem és elmúlt a mensi fájdalom.
Sokáig én is féltem szedni, de aztán rájöttem, hogy szinte mindenben van hormon (víz, hús stb.) így sokat nem számít.
Minden nap ugyan abban az időben veszem be (reggel ébredés után), így nem felejtem el.
Van hormon a Tiszában is, majd pont a csapvízben nem lesz.
Párom hízott 10 kg - ot így abbahagyta a tabit.
Pontosítanálak #3-as növényben vannak hormonok (pl.:gibberelin) méghozzá növényi hormonok amit ha meg is eszel rád biztos nem hat. Nem fogsz elkezdeni megnyúlni, növekedni stb:D
Továbbá, minden gyógyszer tartalmaz mellékhatásokat nincs olyan hogy az nem tartalmaz. Olyan van akin nem jön ki de később kijöhet valamelyik, egyből kijön, esetleg nem veszi észre/nem tulajdonít neki nagy jelentőséget.
A kérdésedből ítélve gondolom fiú vagy.
Fiúk védekezési módszerei óvszeren felül, ideiglenes "elköttetès" de gondolom fiatal vagy és azért ilyen műtéteket amúgysem igen vállalnak be a férfiak.
A lány nem akar fogamzásgátlót szedni nem kell erőltetni én sem szedek. Hiába személyre szabott sokszor az is olyan dolgokat képes kihozni ami lehet soha többé nem múlik el. Pl.: Migrèn. Ha hajlamos vagy rá, és kihozta akkor ennyi. Az szépen végig kíséri az életedet.
Mi is gumival, a barátnőm nem szeretne fogamzásgátlót szedni és meg is értem... Nem akarom hogy mérgezze magát.
17/f, 16/l
Én apámmal védekezem. Ha a pasi erőszakoskodna letépi a farkát. :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!