Forgalmas út mellett élők, Ti, hogy védekeztek a zaj ellen?
En februarban koltoztem uj alberletbe, amikor megneztem, kedd delutan volt, total csendes minden,
amikor bekoltoztem, akkor realizaltam, hogy mennyire hangos, es hogy kb mindenki azt az utat hasznalja, hogy elkerulje a keresztezodest 100 meterrel arrebb, plusz mivel tele volt 4 emeletes hazakkal, a zaj visszaverodott mindenhonnan, szoval amig nem ert haza mindenki, kb ejfelig mentek az autok, addig nem tudtam elaludni, csak ugy ha tovig nyomtam a fuldugot.
Napkozben meg egyre jobban idegesitett a dolog, tanulnom kellett volna, de ahanyszor volt egy gondolatom, egy auto elduborgott elottunk.
Ugyhogy egy honap utan koltoztem. Muszaj volt, mert kezdtem igencsak begolyozni. Szerencsere a haziur privatba oldotta meg a dolgokat, ugyhogy nem volt szerzodes es el tudtam jonni.
Nekem semmi zavart nem okoz,sőt!Pedig nyitva van egy ablak is egész nap a macska miatt.Itt még traktorok,kamionok is járnak.
Engem inkább a szomszédok zaja készit ki.
Furcsa de sem a fünyirò,sem a flex,sem a forgalmi zaj nem zavar,fel sem tünik.De amikor egész nap orditozik a szomszèd meg dübörög akkor felmegy bennem a pumpa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!