Anyukák, ti mivel védekeztek?
Míg szoptatok csakis óvszer, aztán majd spirál vagy tabletta.
Hormon mentes spirálban nem bízok és a gyógyszer amit írnak szoptatás alatt is elég gyengusz. Nem egy gyerek fogant mellette.
Óvszer.
Trombózishajlamom van, minden hormonális kilőve. Majd ha elérjük a 40-et, valamelyikünk átesik a műtéten. Reményeim szerint az, akit jobban zavar az óvszer.
Én 16éves koromtól a tablettára esküszök. Szülés utáni 6hetesen is azt írtak fel. Ezt szedtem fiam 13hós koráig. Ujra babát tervezünk. Azóta próbálkozunk, ez lesz a 7.hónap...
A régi gyógyszerem imádtam. De ezt amit szedtem, bárcsak ne szedtem volna. Szedés közben is voltak mellékhatások, azóta meg...
Csak nem volt más választásom. Az óvszerrel nekem fáj, eddig bármilyet vettünk, férjem pedig szinte elélvezni sem tud benne.
Idegen testet nem szeretnék magamba, meg mivel kis korkülönbséggel akartunk tesót, nem is lehetett volna.
Szóval én is küzdöttem ezzel a kérdéssel.
Ha meglesz a tesó, onnan is gyógyszerezek majd valószínű. 3.at semmi szín alatt nem szeretnék. Viszont ezt a gyógyszert sem, így amíg szoptatok majd, nem tudom mi lesz (a régi bevált gyógyszerem nem lehet szoptatás alatt) 🤷♀️
Jelenleg semmivel, mivel várandós vagyok.
Egyébként óvszerrel, vagy megszakítással (ami nem megfelelő mindenkinek!!!) védekezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!