Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a jelenség? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez a jelenség? Van köze hozzám vagy talált új barátnőt és azzal foglalkozik már.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval, azota összevesztünk és letiltott facen. Viszont instan nem tiltott, látjuk egymás elérhetőségét. Sokszor online vagyok ott, miután tiltott facen instan ő is sokat online volt. De nem írtam rá, nem kerestem. Kb 2 hónapig rengeteget fennvolt, annnak ellenére, h nem nagyon szokott instázni. Viszont egy jóideje már szinte alig lép be, max 1x pár percre. Volt köze hozzám, h állandóan online volt, most meg eltűnt?
2021. febr. 11. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne ilyenen rugózzál, hanem felejtsd el és lépj tovább!
2021. febr. 11. 22:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1# igy van.

az gaz, hogy ezt figyeled egész nap.

2021. febr. 12. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!