Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Nem éltem ki magam?
23 éves fiú vagyok: barátnőmmel egy kicsit kevesebb, mint 2 éve vagyunk együtt. Előre is leszögezném, hogy barátnőmet nagyon szeretem, őszintén, tisztelem, sosem bántottam meg, jó kapcsolatunk van. De van egy olyan problémám, hogy nagyjából fél éve már más lányok iránt is erősen kezdek érdeklődni szexuális téren. Nekem eddig 2 barátnőm volt a mostanival együtt, az elsővel 17 évesen jöttem össze és 3 évig voltam együtt vele is veszítettem el.Aztán jött félév párkeresés, de csak kavargattam pár lánnyal, majd megismertem a mostani párom. Az érzés bennem egyre erősebb... Kalandokra vágyom, egyértelműen nem éltem még ki magam, de őszintén úgy érzem, hogy nem lennék képes szakítani, mert egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, minden rendben van, csak borzasztó
erős a szexuális vágyódás más lányok iránt. Nem más lány szerelmére vágyom, csak szexuális együttlétre és annyi. Úgy érzem, most vagyok fiatal, most kell megtapasztalnom dolgokat, de ezért szakítani semmiképpen nem szeretnék, nem hiszem, hogy találnék ilyen lányt, bár fiatalok vagyunk még, de szerintem ő lehet a bizonyos "nagy Ő", tiszta szívből szeretem, már az összeköltözést tervezzük. Viszont közben nagyon kivagyok szexuális téren... sokszor elégítem ki magam miközben más lányokra gondolok, hogy velük csinálom... szemétnek érzem magam. Mit tehetnék?
a kis pubi nem tudja mi az a szerelem. lehet szeretethiányos, és az tetszik neki, hogy törődnek vele, de tetszene neki mástól is...
de ez nem szerelem. köze sincs hozzá. ahogy utolsó 2 írta. olyankor az emberfia másra nem tud gondolni, csak azzal a szemlélettel, hogy a szerelme mennyivel szebb! ezek tények fiam!
Google a barat = ...2020 januar , ket talalat + tegnap ejjel a noklapjan
Ket online pszi-tanacsadoban talaltam meg a szovegedet , variansokkal : mind a kettoben panaszkodsz , hogy a kisasszony nem engedi , hogy rajta kiserletezz , es mind a kettoben 22 evesen 4 eve vagytok egyutt , s azt is elarulod , hogy a szuzessegedet ezzel a kisholggyel vesztetted el...
Az oszinteseggel is problema van .
Akarki ebben a cipoben jar , azt tanacsolnam , hogy kezdje el a problema megoldasat azzal , hogy elmondja az ELSO erdekeltnek , a partnernek , az igazsagot . Akkor majd szepen eldol , kettotjuk kozott , akikre ez tartozik , hogy mit kell/lehet tenni...
Dontson az erdekelt , ne a "kibic" , mert "kibicnek kuss a neve" .
Én már 15-16 évesen ilyen fázisban voltam. Kövezzetek meg de direkt azért mentem barátnőm nélkül bulizni hogy más lányokkal kavarjak/feküdjek le direkt. Jó baráti társaságon belül ezek nem is derültek ki, és most akik ezt csinálják barátaim azokat sem köpjük be. Amiről a lány nem tud nem fáj neki, de ha kiderül a megcsalás teljesen jogosan szakít veled.
Ja és ha megcsalod bűntudatod lesz valószínűleg, nekem először az volt.
18/F
Azzá!:D #23 tudod pont az ilyen embereknek nem való párkapcsolat.
Remélem barátnőd is megcsalt valami jobb sráccal.
Nem tudsz róla szóval úgyse fog szarul esni nem?:D
#24 Elhiszed hogy nem érdekel? Az ő dolga, meg ha én is megcsaltam nem fog rosszul esni ha ő is, akkor kvittek voltunk.
Egyébként sajnos még nagyon gyerek vagy fejben, vagy ha felnőtt vagy akkor simán csak buta. Nagyon más a kapcsolatokról a véleményem mint a legtöbb embernek és emellett érvelni is tudok.
Azért nem voltam soha féltékeny mert azzal csak stresszelném magam tök feleslegesen, mégis mi értelme van? Pl 25 éves korig szerintem alapból felesleges hosszútávú kapcsolatot ápolni mert kb senki nem alkalmas rá.
Nyilván ha találnék olyan lányt akiben valami nagyon meg fog és vele akarok lenni minden áron azt nem csalnám meg, de a késztetés mindenkinek ott van a megcsalásra csak valaki ellen tud állni valaki meg nem.
Én legalább őszinte vagyok, ha ez ok arra hogy lepontozz (mert megvan a saját véleményem) akkor nálad van probléma sajnos.
Az a vicces hogy 0%-ot kaptál úgy hogy én hozzá se nyúltam a pontozáshoz:)
De egyébként nem értem miről beszélsz. Szerintem sajnos pont te nem vagy elég érett agyilag a más fajta felfogásod mellett.
Senki nem beszélt féltékenységről. De ha már itt tartunk, a te álláspontod a szempontból elfogadható hogy szerinted 25 éves korig felesleges hosszútávú kapcsolat. Csak tudod az élet nem így működik. Nem te dirigálsz bármennyire is úgy tűnik. Felírod a kis naptáradba hogy jó e hónap 24-èn szakítok vele mert mostmár 4 hónapja együtt vagyok vele jujjj nem kell hosszútávú.
Szerintem te nem vagy tisztában a párkapcsolat fogalmával. Nem csak a testiségről szól meg a kikacsingatásokról. Mindegy majd rájössz.
Először ahogy mondod "éld ki magad" te is addig hagyjad a párkapcsolatot felesleges is és számodra biztos nem való.
Köszönöm minden női társ nevében. Kerülj el minket pls 🙃
25
A kapcsolatokra itt te nem vagy alkalmas. És gyerek is te vagy. Ki kellene nyomtatni ezt a 2 kommented, és majd akkor, mikor gyerekeid vannak már, mondjuk 40évesen megmutatni neked. Tudod mit mondanál? "Hú de buta, szellemileg visszamaradott kis pöcs voltam..."
#27 Voltam én kedves is régen a lányokkal, csak az nem jön be nekik. (Akkor se voltam unalmas btw) De ha lekezelő vagyok velük meg szemét akkor egyből bejövök nekik, nem az én hibám.
Btw itt szerintem nálatok alapból idősebb vagyok, és attól hogy nem élek álomvilágban mint ti és mondjuk jóval többet is tudok az életről meg az emberekről attól nem leszek "szellemileg visszamaradott".
Ha élőbe ismernél teljesen más lenne a véleményed rólam, már ha kevésbé vagy buta mint amilyennek tűnsz, mert akkor igazából értelmes véleményt nem is tudsz formálni.
Sz*r lehet hogy te a nyálas filmekből próbálsz tapasztalatot szerezni a kapcsolatokhoz, elárulom nekem valószínű jóval több tapasztalatom van az élet szinte minden terén. Emberileg nagyon megbízható és értelmes barátaim is kijelentik hogy ott van náluk is a késztetés más lányok felé hiába van valakinek kapcsolata. Vagy tagadja az ember hogy megfeleljen a szánalmas társadalmi normáknak vagy nem, ez a két opció van én pedig őszinte ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!