Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Nem éltem ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Nem éltem ki magam?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok: barátnőmmel egy kicsit kevesebb, mint 2 éve vagyunk együtt. Előre is leszögezném, hogy barátnőmet nagyon szeretem, őszintén, tisztelem, sosem bántottam meg, jó kapcsolatunk van. De van egy olyan problémám, hogy nagyjából fél éve már más lányok iránt is erősen kezdek érdeklődni szexuális téren. Nekem eddig 2 barátnőm volt a mostanival együtt, az elsővel 17 évesen jöttem össze és 3 évig voltam együtt vele is veszítettem el.Aztán jött félév párkeresés, de csak kavargattam pár lánnyal, majd megismertem a mostani párom. Az érzés bennem egyre erősebb... Kalandokra vágyom, egyértelműen nem éltem még ki magam, de őszintén úgy érzem, hogy nem lennék képes szakítani, mert egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, minden rendben van, csak borzasztó

erős a szexuális vágyódás más lányok iránt. Nem más lány szerelmére vágyom, csak szexuális együttlétre és annyi. Úgy érzem, most vagyok fiatal, most kell megtapasztalnom dolgokat, de ezért szakítani semmiképpen nem szeretnék, nem hiszem, hogy találnék ilyen lányt, bár fiatalok vagyunk még, de szerintem ő lehet a bizonyos "nagy Ő", tiszta szívből szeretem, már az összeköltözést tervezzük. Viszont közben nagyon kivagyok szexuális téren... sokszor elégítem ki magam miközben más lányokra gondolok, hogy velük csinálom... szemétnek érzem magam. Mit tehetnék?

2021. febr. 3. 17:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom mi ez az agymenés, de addig nem vágyok más lányokra semmilyen téren amíg szerelmes vagyok. Ez a véleményem.
2021. febr. 3. 17:33
 2/34 A kérdező kommentje:
a 2 kapcsolatom között alig fél év volt amiben ugymond kikellett volna elnem magam es most beparaztam...
2021. febr. 3. 17:38
 3/34 anonim ***** válasza:
97%
Na ez a baj, hogy beparáztál a semmitől... Mi ez a hülyeség hogy kiélni magad?:D
2021. febr. 3. 17:39
 4/34 A kérdező kommentje:
Kalandozni másokkal, új dolgokat kipróbálni, elköteleződés nélkül
2021. febr. 3. 17:43
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez a lány ennyit ér, akkor tedd meg. Nekem ne magyarázd be hogy szerelmes vagy:D

"Másokkal".

2021. febr. 3. 17:45
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj meg de más lányok SE fognak valószínűleg (sőt biztos) többet nyújtani mint a barátnőd.

Szégyeld magad... Ha igazán szeretnéd őt nem kéne más lány szexuálisan se. Lehet csak fel kéne dobni nemi életeteket.

De hidd el hogy nem fogsz 'többet' érezni más lányoknál se.

Nagyon remélem hogy nekem soha nem lesz ilyen párom mint amilyen te vagy. Ha ennyire nem mennek a komoly kapcsolatok bele se kellett volna kezdeni de ennyi eszed nem volt.

Mit éreznèl ha a barátnőd ugyanezt gondolná? Biztos jól esne...

Próbálj barátnőddel beszélni. Próbáljátok jobban feldobni a szexuális életeteket ha ez sem működik akkor veszett ügy vagy barátnőd jobbat érdemel maga mellé...

2021. febr. 3. 17:45
 7/34 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is hülyeség ez a kiéléses dolog, dehát kinek mi.

Tanácsot nem tudok adni, mert nem voltam még ilyen helyzetben.

2021. febr. 3. 18:15
 8/34 anonim ***** válasza:
96%

"nem éltem ki magam"

ilyen nincs. én sem "éltem ki magam", valamiképp még sem érzek vágyat más nők iránt.

2021. febr. 3. 18:43
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy te egyszerűen bemagyarázod magadnak ezt a "nem éltem ki magam" dolgot, és emiatt van ez az agymenésed? Mert elhiteted magaddal, hogy márpedig ez neked kell, és enélkül te nem tudsz teljes életet élni (holott ez amúgy nem is igaz)? ( amúgy szerintem is egy hatalmas baromság ez a "nem éltem ki magam" cucc) Az lenne a legjobb ha elengednéd. Úgy éltél, ahogy neked akkor jól esett, komoly párkapcsolatban, egyéjszakás kalandok nélkül. Emberek ezrei élnek boldog életet felnőttként, "buli hátán buli" meg "megd*gok mindent ami él és mozog" szerű kamaszkor nélkül. Ezen már úgysem fogsz tudni változtatni, és nem is kell.
2021. febr. 3. 18:56
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgot csinálhatsz. Vagy szakítasz ezzel a lánnyal és "kiéled magad" és utána mész bele más komoly kapcsolatban, ha készenállsz. Vagy megpróbálod ezzel a lánnyal megváltoztatni a dolgokat szexuális téren. Más lehetőséged nincs. Ha így folytatod tovább és mások után vágyakozol, akkor még a végén belemész a megcsalásba és az egy igazán gusztustalan dolog.
2021. febr. 3. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!