Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18L vagyok és a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18L vagyok és a barátom akivel fél éve járunk megütött, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
a barátom 20éves lent voltunk a parkba egy ajándékboltból jövet (pár porcelán figurát vettünk ajándékba). tudni kell róla hogy nagyon féltékeny típus pedig az elején közöltem vele sok fiú haverom van de miatta nem beszéltem egyikkel sem valamelyik nap egy régi haverom rám írt és beszelgetesbe kezdtunk de mint baratok, beszeltunk kb 2napig en ezt elmondtam a baratomnak nem volt vele semmi gondja majd a parkba amikor lent voltunk nagyon ideges lett mondta hogy tiltsam le ezt a fiut mire en mondtam neki semmi oka az aggodalomra es azt vettem eszre hogy eldurrant az agya és a porcelán figurákkal ami ugye kemény és törékeny lendületből olyat az arcomra vágott vele hogy köpni nyelni nem tudtam ezután ugy megijedtem és iszonyatosan is fájt a fél arcom a fülem bedagadt és a nyakamnál lett is egy kis seb nem tudtam mit tegyek csak szaladni kezdtem. azóta állandóan hívosgat és ír aztmondja szégyelli magát és nagyon nagyon szeret sajnalja. sose ütött még meg és okot sem adtam rá ahogy most sem, de nagyon meglepődtem sajnos nincs kinek elmeséljem vagy tanácsot kérjek, valaki aki járt hasonló cipőben kérlek segíts mi tévő legyek?

2020. márc. 28. 11:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Rendőrség.

Aki lányokkal emberkedik az nagyon frusztrált, nagyon sok mindent akar kompenzálni és az ilyen megérdemelné, hogy jól pofán basszák párszor izomból.

2020. márc. 28. 11:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal zárd ki az életedből!

Ez csak rosszabb lesz!

2020. márc. 28. 12:02
 3/24 A kérdező kommentje:
az a gond hogy nekem ő az első szerelmem és nagyon szeretem nagyon nehéz elengedni
2020. márc. 28. 12:04
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

nagy a gond, de nincs más megoldás: azonnal szakítani.

Ki fogsz gyógyulni ebből a szerelemből.

2020. márc. 28. 12:08
 5/24 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem, mi a francnak írsz ki kérdést!

Azonnal ott kell hagyni!

Nincs olyan, hogy többször nem fogja megtenni! A világtörténelem során SOHA, de leírom lassabban is: S-O-H-A nem volt olyan, hogy valaki, aki megütött egy nőt, utána nem ütötte meg még egyszer!

Sajnos azonban hiába mondunk bármit, úgyis megbocsátasz neki! jajj szereted...hát gyorsan szeresd meg a veréseket is, mert nap mint nap élvezheted majd! És ez még semmi, majd amikor eltöri a csontjaidat, esetleg agyonver, akkor is irkáld majd ki ide, hogy "dehát szeretem"!

2020. márc. 28. 12:17
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen barom fogja elvágni a torkod féltékenységből! Tele van a média ilyenekkel!
2020. márc. 28. 12:18
 7/24 TR75 ***** válasza:
97%

Ha észszerű választ szeretnél, akkor természetesen azonnal és véglegesen szakítasz vele, 100%-ban tiltod mindenhol, megszakítasz minden kommunikációt vele (persze miután közölted vele, hogy még egy kommunikációs próbálkozás, és azonnal értesíted a rendőrséget).

Ha nem akarsz észszerű választ, hanem csak kibúvósat-mentegetőset-adokmégegy(millió)esélyetest-jajdeszeretemőtöst-deazértőjóemberest, akkor maradsz vele; elhiszed, hogy de most aztán tényleg megváltozik; hiszel a nagy fogadkozásainak; mindig találsz mentséget, ha eltöri az orrod, lerúgja a veséd, ha napokig nem enged ki, ha mindenkitől eltávolít.

A kérdésedben is mentegeted, teljesen indokolatlanul. Ez az ember vállalhatalan szégyen. Voltak eddig is jelek, amiket simán hárítottál és figyelmen kívül hagytál, szóval nálad sem kerek minden, vannak, akik az ilyen embereket keresik, azt kellene kideríteni, így van-e, és ha igen, miért.

Azonnal hagyd ott.

2020. márc. 28. 12:18
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Amit én tettem volna: addig rúgni, míg mozog, majd otthagyni a pitsában.

De mivel ezt te már nem tudod, simán csak szakíts vele.

2020. márc. 28. 12:31
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
Lapátra a srácot azonnal, mert pszichopata. Szóba se állj vele többet. Írd meg vagy mondd el neki telefonon hogy vége, aztán egyszer és mindenkorra zárd ki az életedből. Ne hagyd hogy visszakönyörögje magát.
2020. márc. 28. 12:34
 10/24 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen ha egyszer megütt, megteszi máskor is.Hanemhagyod ottakkor erre készülj fel.
2020. márc. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!