Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18L vagyok és a barátom akivel fél éve járunk megütött, mitévő legyek?
Rendőrség.
Aki lányokkal emberkedik az nagyon frusztrált, nagyon sok mindent akar kompenzálni és az ilyen megérdemelné, hogy jól pofán basszák párszor izomból.
Azonnal zárd ki az életedből!
Ez csak rosszabb lesz!
nagy a gond, de nincs más megoldás: azonnal szakítani.
Ki fogsz gyógyulni ebből a szerelemből.
Nem értem, mi a francnak írsz ki kérdést!
Azonnal ott kell hagyni!
Nincs olyan, hogy többször nem fogja megtenni! A világtörténelem során SOHA, de leírom lassabban is: S-O-H-A nem volt olyan, hogy valaki, aki megütött egy nőt, utána nem ütötte meg még egyszer!
Sajnos azonban hiába mondunk bármit, úgyis megbocsátasz neki! jajj szereted...hát gyorsan szeresd meg a veréseket is, mert nap mint nap élvezheted majd! És ez még semmi, majd amikor eltöri a csontjaidat, esetleg agyonver, akkor is irkáld majd ki ide, hogy "dehát szeretem"!
Ha észszerű választ szeretnél, akkor természetesen azonnal és véglegesen szakítasz vele, 100%-ban tiltod mindenhol, megszakítasz minden kommunikációt vele (persze miután közölted vele, hogy még egy kommunikációs próbálkozás, és azonnal értesíted a rendőrséget).
Ha nem akarsz észszerű választ, hanem csak kibúvósat-mentegetőset-adokmégegy(millió)esélyetest-jajdeszeretemőtöst-deazértőjóemberest, akkor maradsz vele; elhiszed, hogy de most aztán tényleg megváltozik; hiszel a nagy fogadkozásainak; mindig találsz mentséget, ha eltöri az orrod, lerúgja a veséd, ha napokig nem enged ki, ha mindenkitől eltávolít.
A kérdésedben is mentegeted, teljesen indokolatlanul. Ez az ember vállalhatalan szégyen. Voltak eddig is jelek, amiket simán hárítottál és figyelmen kívül hagytál, szóval nálad sem kerek minden, vannak, akik az ilyen embereket keresik, azt kellene kideríteni, így van-e, és ha igen, miért.
Azonnal hagyd ott.
Amit én tettem volna: addig rúgni, míg mozog, majd otthagyni a pitsában.
De mivel ezt te már nem tudod, simán csak szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!