Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a csaj szedi fel a srácot és nem fordítva?
Figyelt kérdés
Tudom olyan velem is gyakran előfordul, hogy buliban egy random csaj oda jön. De azokból utána általában nem szokott lenni semmi. Viszont olyan tényleg létezik, hogy szép lány megfogja magát és rá másszon egy ismeretlen fiúra. És a kapcsolat legyen ezzel a célja? És itt most az a kérdés, hogy nálam fiatabb lányok is megmerik ezt csinálni. Mert nálam idősebb már nyomult. De vele nem akartam semmit, mert elkezdett egyre jobban úgy viselkedni mintha felső rendű lenne! Attól, hogy idősebb még nem lesz több semmivel. És nem is az eseteim az idősebb lányok. Max esetleg még egy 20 éves oké lehet. A kérdést azért írtam ki. Mert általában mikor én próbálok csajozni. Vagy én rontom el. Vagy nagyobb esetben nem akar komoly dolgot.. Esetleg volt olyan is, hogy direkt ellenem manipulálták a csajt. Tehát ebben a mostani társadalomban nem érek sokat. Hiába megyek majd valszeg egyetemre. Ha rossz a kisugárzásom! Legalábbis én ezt gyanítom. Meg mondták is màr nekem ezt. Bár ezt olyan ember mondta aki önbizalom hiányt akart bennem generálni! Azzal tisztában vagyok, hogy nagyon jó csávokkal megprobálkozznak a lányok. De sajnos talán csak azok a srácok érdeklik őket akik az ideálljaik teljesen. Az olyan lányokat is akik pedig azért nincsenek is olyan jók mint ezek a palik.2021. febr. 2. 23:59
2/4 anonim válasza:
Csak olyan létezik!
Mire egy pasi észrevesz egy nőt, és rámozdul, addigra az a csaj már régesrég kinézte magának, és ő helyezkedett úgy, hogy észrevegye.
3/4 anonim válasza:
Részben igaza van a kettesnek is.
Nálunk egyébként én "szedtem fel" a páromat, de nem másztam rá.... Találkoztunk egy buliban és írtam neki facebookon, hogy nem volt alkalmunk jobban megismerni egymást.
4/4 anonim válasza:
Az exemnek én vallottam be,hogy tetszik aztán összejöttünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!