Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nagyon várta a gimit, de megbánta? Vagy fordítva?
Kérdezem ezt tanulás terén, szép csajok szép fiúkra vonatkozólag, tanárokra, kb. mindenre.
Azt is megírnátok légyszíves, hogy hány évesek vagytok, és hogy melyik suliba mentetek?
Persze ennek az ellenkezőjét is leírhatjátok, hogy nagyon nem bánjátok, mert irtó jó suli, stb.
Nagyon rossz altalanosbol jottem, mind a kozosseg, mind a tanitas szinvonala borzalmas volt, 2 tanarra tudom azt mondani, hogy igazan le a kalappal elottuk.
Szo mi szo, nagy elvarasokkal erkeztem ugymond a gimibe. Az elso ev csodalatos volt, peldasan osszetarto kozosseg, a jegyek persze megzuhantak, de a tanarok tobbsege is nagyon jo fej volt stb.
Na hat ebbol 1 mulva semmi sem maradt. Mig tavaly az egyik "kozponti" figura voltam az osztalyban, addig mostanra teljesen leszarnak, kikozositettek, nem vesznek eszre, max ha kell valami. A tobbiek folyamatosan furjak egymast, kavarjak a kasat ossze-vissza, megy a pletykalkodas ezerrel, a nagy legjobb baratnoci ramaszik a csaj fiujara stb. A tanarok kozul nehannyal nagyon elszaladt a lo, konkretan olyan szinten, hogy tobben pszichologushoz jarnak miattuk. Tanarvaltas persze meg van igerve, de elegge ugy nez ki, hogy nem lesz belole semmi.
Osszegezve:tavaly ilyenkor meg hetvegen is suliba akartam menni, fantasztikusan ereztem magam, ha volt is problema, azt mindig meg tudtuk oldani.
Mostanra ott tartok, hogy olyan szinten elegem van, hogy a kedden esedekes repulos osztalykirandulast is lemondanam legszivesebben, ha nem buknam a teljes osszeget. Fogalmam sincs, miert van az, hogy mindent ugyanugy csinalok, mint tavaly (ezt nem egy ember megerositette), megis kirekesztett vagyok. Bar a hatalmas baratsagokban levo furkalodasokat elnezve talan meg en jartam a legjobban...
Ennek ellenere annak orulok, hogy legalabb 1 evig volt egy valoban kivalo osztalykozossegem, ami remelem, hogy a hatralevo idoben meg talan visszater:)
17/L
Én nagyon vártam a középsulit. Általánosban nem igazán találtam a helyem, max csak 8-ba kovácsolódott össze a társaság. Szóval nagy reményekkel mentem gimibe. Ami rosszabb volt mint az általános, nem is szeretném nagyon itt részletezni, maximum privátban ha gondolod. A dolog vége az lett, hogy átmentem egy másik suliba ahol jelenleg is vagyok és borzasztóan jól érzem magam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!