Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne vonzódjak testileg a barátnőmhöz??
Csak, hogy tisztázzunk pár dolgot: Nem vagyok valami mániás, beteg idióta, hogy lopkodjam a ruháit, és kihasználva hogy nem szégyellős, kukkoljam. Egek! Felmerül, hogy aki ilyeneket ír, az mennyire tiszteli a barátait.
A kétszínű liba részt és a többi általánosítást kikérem helyette is, mind a négyünknek voltak már csajai, és egyikünkre se akart ő ráhajtani "féltékenységből". Azt is túlzásnak tartom, hogy az átlag lány ilyen, de ha el lett olvasva, amit írtam, akkor az is le lett véve, hogy nagyon nem olyan, mint az átlag lány.
A többieknek köszönöm!
Aki ilyet ír, az csak trollkodik.
Nem kell meglesni, meg a ruháit lopkodni. De én azért megnézegetem a lány barátaim fenekét, ha olyan van. Aztán meg otthon hegyezem a ceruzát, nincs ebben semmi. ;)
Én most ezt így elolvasva, tényleg megsajnáltalak kicsit.
Egyébként szerintem is fókuszál egy új kapcsolatra, mert akkor valószínűleg - jobb esetben - nem lenne szexuális frusztrációd a lány miatt, plusz el tudnád terelni a figyelmedet, mert ha beleszeretsz valakibe, az tudod milyen. Ha eddig nem vette észre, akkor szerintem ezután se fogja.
Ember, miert mennel a csajjal egy oltozobe ha pont hogy nem akarsz vonzodni hozza testileg, plusz nem is a baratnod? A kerdezo helyeben miert tennel magad ellen? Xd
Kerdesedre valaszolva pedig, a valaszom nem, mert nem vagyok se leszbi se biszex
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!