Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk!!! Ha rájöttetek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!!! Ha rájöttetek hogy tetszedtek egy lánynak akkor szoktátok őt nézni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 00:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nekem is bejön akkor igen, de ha nem nézegettem eddig "úgy" akkor megnézem ha megtudom hogy bejövök neki, hogy eltudjam dönteni hogy nekem is bejön-e a csaj
2021. jan. 31. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha tetszik. Velem az a gond, hogy kicsit félénk vagyok, inkább erősebb jelre várok, hogy tudjak noveszteni a tokom...
2021. jan. 31. 04:00
 3/9 anonim válasza:
100%

Ne nézd, hanem ha neked is tetszik akkor hívd el valahová (bár ebben a vírusos időszakban ez nehéz), akár csak sétálni is elmehettek.

Ha nem tetszik akkor ne foglalkozz vele, előbb-utóbb az ő érdeklődése is megszűnik.

2021. febr. 1. 07:23
 4/9 anonim válasza:
100%

Szerintem is ne csak nézd, abból nem lesz semmi. Beszélgess vele, próbálj vele együtt lenni, hívd el sétálni, hambizni mekizni is lehet csak ott helyben nem eheted meg de az utcán igen :)

Nem tudom hány évesek vagytok de ha még sulisok akkor esetleg kerdezd meg hogy haza kisergeted e hogy addig is beszélgesetek, nem muszáj teljesen haza csak valameddig. Hívd el

2021. febr. 12. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem rajta hogy mi a szitu de nem viszem tulzásba mert az már ciki
2021. febr. 15. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha nem ronda.
2021. febr. 24. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy ha nem tetszik nektek. Akkor szoktátok nézni? Vagy csak akkor ha ő is bejön nektek?
2021. febr. 24. 12:09
 8/9 anonim válasza:
100%

Volt, hogy fel is állt neki,annyira nézett... Az 50 éves Béla bácsinak...

Egyébként fordítva szokott lenni, hogy a férfi bámul...

Ja és miért gondolja, mimden fiúcska, hogy ha egyszer rápillant egy lány, akkor tetszik neki? 😂😂😂

2021. febr. 24. 14:56
 9/9 anonim válasza:

7/8

Mit nézzek rajta ha nem tetszik? :D

8/8

She looked at me! FeelsGoodMan

>imagine life together

2021. febr. 26. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!