Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzone !? Leginkább lányok, de fiúk is írhatnak csak normális választ kérek.
Miért nem tudod csak szimplán elmondani?
"-Kati, az a nagy helyzet hogy tetszel nekem. Jó lenne ha egy párt alkotnánk, de nem tudom hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatban, szóval úgy döntöttem hogy elmondom neked aztán lesz ami lesz. Ha nemet mondasz akkor sincs semmi baj, mert továbbra is úgy fogok viselkedni mint mielőtt ezt elmondtam volna neked. Gondolkodj rajta aztán ha végeztél akkor mond el hogy mire jutottál."
Ha igent mond akkor hajrá, ha pedig nemet akkor viselkedj vele úgy mint egy barát. Ne kezd el nyomulni.
Az is lehet hogy ijedségében elsőre nemet mond, de egy pár nap után ő is elkezd rád "úgy" nézni.
Nehéz dolog, de nem lehetetlen. Az a baj hogy én nem tudom hogy milyen típusu személység.
A nők szeretik ha futnak utánuk, és viszont utálják ha már nem, az rendesen negatívan hat a saját önbizalmukra, és vissza akarnak kapni, tehát.
Első lépés : Mondd el neki mit érzel őszintén. Ha szerencséd van lehet hogy ő is viszonozza, nem tudhatod.
Második lépés (ha le lettél koppintva), tartsd fent vele pár hétig rendesen a kapcsolatot, mintha semmi nem történt volna, sőt legyél vele a szokásosnál is rendesebb
Harmadik lépés: Ne mutass felé semmilyen érdeklődést, csak egy keveset, de azt is közömbösen , kamuzz be valamit hogy van egy lány akivel kavarsz. Hidd el egyből érdekesebbnek talál majd téged. Ez egy több hónapos procedúra, sajnos nem gyors dolog kikerülni a friendzonebol(vagy nem is lehet, ez is csak 50-50)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!