Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Aki olvasta az egyik régebbi kérdésemet tudja hogy randizni voltam egy sráccal. Na és odáig fajult a dolog hogy a srác azzal fenyeget hogy megveri a legjobb barátnőmet, csak azért mert a barátnőm elmondta hogy meg akart erőszakolni egy másik lányt, és ezert vigyázzak vele. A srác nagyon rá menos volt. Rögtön már meg akart csókolni és amikor olyan helyre mentünk megfogta a derekam aztán pedig lejjebb. Miért ilyen némelyik mai fiú?2020. dec. 31. 01:23
1/12 anonim válasza:
A figyelmeztetés ellenére találkoztál egy elmebeteggel. Nem a mai fiúk a probléma, hanem ez a gyerek, akit messziről kerülni kéne és szólni a szüleidnek erről, mielőtt nagy baj történne.
2/12 anonim válasza:
Szia!
Fogalmam sincs én is találkoztam ilyen kis fiúcskával sajnos. Azt se tudom miért jó egy másik nemű embert megerőszakolni. Mi jó van vajon benne? Nem jobb ha szeretsz valakit és úgy vagy vele aktisban, mintha egy vad idegent megerőszakolnál? Figyelj ha a srác ennyire feltud mérgesedni, akkor tuti közelébe se mennék. Szerintem te se tedd főleg, hogy bizonyította mennyire erőszakos.
Kívánom neked, hogy ne történjen semmi rossz.
Előre is boldog új évet!
3/12 anonim válasza:
Rendőrségre lehet menni ilyen fenyegetéssel.
A szüleivel beszéljetek, lehet elég, ha a az apja megmondja, hogy ne állat módjára viselkedjen.
4/12 anonim válasza:
Amúgy simán lehet, hogy elmebeteg a srác!
5/12 anonim válasza:
Nem, szerintünk se normális az ilyen, ez evidens. 3-asnak igaza van, sőt, szerintem kell is tenni az ilyen ellen valamit, mert más lányokkal simán meg fogja csinálni ugyanezt.
6/12 anonim válasza:
Pont összeilletek. Ő elmebeteg, és te is.
7/12 anonim válasza:
Tényleg vannak ilyenek, nem nem normális, de azt nem értem miért mentél el vele🤷. Azonban ne általánosíts, nem mindenki ilyen.
8/12 A kérdező kommentje:
Srácok én nem tudtam az elején amikor találkoztunk hogy ő ilyen
2020. dec. 31. 20:19
9/12 anonim válasza:
De nem azt mondtuk neked hogy olyan helyre menjetek ahol sok az ember?
10/12 anonim válasza:
Az ilyenek miatt legyen nálad mindig egy gázspray... Megérdemelnék hogy arcbafújják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!