Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jhuj nem hiszemel ,hogy ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jhuj nem hiszemel ,hogy ki írom ezt a kérdést😆🤭 De! Bejönék neki?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok hát én szerintem jól nézek ki de ezzel szentem semmi gond ,hogy így gondolom

Na de! Van egy lány a régi sulimból (általános) akivel a 8 év alatt egyszer sem beszéltem egy szót se..de most hirtelen elkezdte likeolni a képeimet amit feltőltök fbre

Szóval ? 😳

Tudom tök abszurd de én kiváncsi vagyok a ti véleményetekre!

Ja es a csaj 10/10 es nagyon jól néz ki...én egy ilyen lánytol azért nem akarnék nagyon hosszu tavu kapcsolatot mert ő az a tipus aki elhagya a fiuit persze ez csak elo itélet...nem ismerem de az ilyen lányok általában ilyenek szoktak lenni

2021. jan. 26. 01:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
2021-ben még van olyan ember, aki azt hiszi, hogy a like az tutira azt jelenti, hogy tetszel az illetőnek? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D az örök szűz logika :D
2021. jan. 26. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Tanulj még...rengeteget!

1. A like nem azt jelenti, hogy bejössz neki.

2. Attól, hogy valaki külsőre szebb és jobb, mint az átlag, ugyanolyan érzései vannak, mint bárkinek, nem gerinctelen, hogy mindenképp elhagyja a párját más miatt.

2021. jan. 26. 09:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké
2021. jan. 26. 09:39
 14/19 anonim válasza:
90%

Figyelj, de tényleg!

Ha bejön neked a csaj, érzed, hogy vele szeretnél lenni, akkor próbálj meg vele minél többet beszélni, hogy jobban megismerjed az igazi énjét. Az mindegy, hogy először online, vagy élőben kezdesz el vele ismerkedni, mert végülis ez a 21. század. De azért legyenek személyes találkozók is, azokat ki ne hagyd (így külsőleg jobban szemügyre tudod venni) Én úgy vagyok vele, hogy érdemes lenne belemenned, később úgyis kiderül, hogy ő-e az igazi. Ha igen, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor se bánkódj, mert még fiatal vagy, rengeteg dögös csaj van még a világon :)

2021. jan. 26. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

3-as, arról = 2 hibapont

LÉGY SZÍVES, PÁLYA, ismeretlen = 6 hibapont

hinném = 2 hibapont

meggondolatlan, be like-olta = 4 hibapont

2021. jan. 26. 13:05
 16/19 anonim válasza:
49%

Szerintem cuki és ne hagyd, hogy mások véleménye eltántorítson attól amit igazán szeretnél. De ha nagyon kedves akarsz lenni vele, akkor írj neki néhány szerelmes verset miután megismerted úgy nagyon igazán. Ha a vershez segítség kell írj nyugodtan privátban írtam már egy csomó verset saját magam.

Kösz, hogy segíthettem: Kiara

Egyébként én is hasonló helyzetben voltam, hogy 8-ig alig beszéltem egy amúgy tök kedves fiúval, de most már nagyon jó a kapcsolatunk. Kb. 1 hónapba telt ez nekem.

2021. jan. 26. 18:22
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Simán lehet, hogy csak azt akarta ezzel elérni, hogy bekövesd meg végiglájkold. :D
2021. jan. 26. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

"Ja es a csaj 10/10 es nagyon jól néz ki...én egy ilyen lánytol azért nem akarnék nagyon hosszu tavu kapcsolatot mert ő az a tipus aki elhagya a fiuit persze ez csak elo itélet...nem ismerem de az ilyen lányok általában ilyenek szoktak lenni"

Ha már alapból így állsz hozzá képzelem milyen tiszteletet fogsz felé tanúsítani...

2021. jan. 26. 22:06
 19/19 Helosziaszia válasza:
100%
Szerintem olvass könyveket, ha megfelelő a helyesírásod, szókincsed, fogalmazó készséged, akkor majd randizhatsz vele
2021. jan. 26. 23:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!