Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jhuj nem hiszemel ,hogy ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jhuj nem hiszemel ,hogy ki írom ezt a kérdést😆🤭 De! Bejönék neki?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok hát én szerintem jól nézek ki de ezzel szentem semmi gond ,hogy így gondolom

Na de! Van egy lány a régi sulimból (általános) akivel a 8 év alatt egyszer sem beszéltem egy szót se..de most hirtelen elkezdte likeolni a képeimet amit feltőltök fbre

Szóval ? 😳

Tudom tök abszurd de én kiváncsi vagyok a ti véleményetekre!

Ja es a csaj 10/10 es nagyon jól néz ki...én egy ilyen lánytol azért nem akarnék nagyon hosszu tavu kapcsolatot mert ő az a tipus aki elhagya a fiuit persze ez csak elo itélet...nem ismerem de az ilyen lányok általában ilyenek szoktak lenni

2021. jan. 26. 01:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bekovetem instan ha visza kovet ak az csak jo lehet foleg ugy hogy 1000 emberbol 300 at kovet..
2021. jan. 26. 02:06
 2/19 A kérdező kommentje:
* holnap kovetem be
2021. jan. 26. 02:06
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
more te nem vagy normális, de szeretnék én is ilyen boldog lenni
2021. jan. 26. 02:14
 4/19 anonim válasza:
87%

Tesó te full retardált vagy már bocsi 🤣🤣🤣

A lány érdekében nem fogok neked tanácsot adni

2021. jan. 26. 02:15
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Na jól van ne bántsátok szegényt
2021. jan. 26. 02:16
 6/19 A kérdező kommentje:

3as arrol nem tehetek ,hogy boldogtalan vagy 🤷🏻‍♂️

És ne c.iganykodjal lécivel mert ez nem pája nagyon nem pája ,hogy itt morezol ismertlen embereknek

4es nem is kell a tanácsod ha ilyeneket írsz egy idegen embernek nem hinem tudnál

normails tanácsot adni

Tudom jól ,hogy meg gondolatlan kérdés volt és a válaszokból leszűrtem ez nem jel ,hogy be likelte a képeimet...tudomasul vettem koszi a kommenteket!

2021. jan. 26. 02:28
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Ismered azt az oldalt hogy Helyes-e így?
2021. jan. 26. 02:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most előítéletes vagy akkor mit szeretnél? 😀 Érj még a kapcsolatra pár évet...
2021. jan. 26. 06:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Miért lennek eloiteletes?
2021. jan. 26. 08:26
 10/19 SIDLER22 ***** válasza:
100%
"én egy ilyen lánytol azért nem akarnék nagyon hosszu tavu kapcsolatot mert ő az a tipus aki elhagya a fiuit persze ez csak elo itélet"
2021. jan. 26. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!