Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos valaki segítsen légyszi(?)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos valaki segítsen légyszi(?)

Figyelt kérdés

Pár napja láttam fbn egy srácot aki ismerősnek tűnt, megnéztem és itt lakik ahol én,és sok közös ismerősünk van. Kép alapján helyesnek tűnt meg azthiszem látásból ismerem,ezért bejelöltem, de csak úgy különösebb ok nélkül(engem is szoktak így).

De most rám írt, hogy ismerjük e egymást valahonnan:D

Mit kellene válaszolnom?

2021. jan. 25. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen iqval szerintem semmit... igen ismerlek látásból
2021. jan. 25. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bátraké a szerencse. Véleményem szerint nyugodtan írd meg neki, hogy több alkalommal láttad az utcába és szimpatikusnak tűnt, reméled nem gond, hogy bejelölted.

Mit veszíthetsz?

2021. jan. 25. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Első, hát jó nem vagyok egy nagy észlény de pont ezért kértem tanácsot nálam magasabb szintűektől:D

2.köszi valami ilyesmit kitalálok

2021. jan. 25. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nehéz neki írni?

Latasbol ismersz és gondoltad, hogy bejelolod.

2021. jan. 25. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4# vagyok, de ha tetszik, akkor 2#-es jol irta.
2021. jan. 25. 14:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,megvolt:)
2021. jan. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!