Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

fiú vagyok, olyan már volt hogy oda voltam egy lányért nagyon. Egész nap ő járt a fejemben,hibátlannak láttam meg minden ilyen rózsaszín köd. De az szerintem csak a törődés miatt volt, mert miután a lánnyal megváltozott a viszonyunk(nyilván rosszul érintett egy darabig) de elmúlt a dolog.

Szerintetek?

2021. jan. 22. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is tudni szeretném,hogy honnan lehet tudni, hogy szerelmes vagyok e, mert velem se nagyon volt még. Ha tetszett is valaki, nálam sose volt meg a rózsaszín köd, és pont ez volt ami zavart, és innen tudom, hogy valószínűleg még nem voltam sose szerelmes.

Mondjuk neked, ha egész nap ő járt a fejedben, és hibátlannak láttad, akkor szerintem lehetséges hogy szerelmes voltál, annak ellenére hogy hamar túltetted magad rajta. Gondolom nem egyformán vagyunk szerelmesek és ha majd találsz valakit akit tényleg keresel, akkor valahogy tudni fogod. (Milyen kis bölcs vagyok :DD)

17/L

2021. jan. 24. 21:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem az amit nyújtott, abba voltam szerelmes:D Nem szex, figyelem törődés, megértés, ilyenek.
2021. jan. 24. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!