Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolodunk el egymástól, mit csináljak?
Interneten beszélgetek egy lánnyal, tök jó volt mindig volt téma, szívesen beszélt velem akár hajnalig. Most meg egy válaszra kell várjak 1 órát kb.
Meg volt a napi rutin hogy beszélünk, aztán csak úgy ignorál. De ha valami csalogató dolgot küldök neki akkor érdekes egyből ott terem. Aztán 2 üzenet, és elmegy.
Hát én erre csak a saját tapasztalatomat tudom írni. Nos.. ciki nem ciki én tindereztem ooolyan másfél évet, mondjuk tény, hogy abból jó ha 3 hónapig használtam az elején, aztán 1 éves kihagyás, mert közben történtek az életben a dolgok, de utána megint 3 hónapig megpróbáltam a lehetetlent. Komoly párkapcsolatot keresni ott.
De baszki nem ment. És tudod miért? Legalábbis szerintem. Egyrészt a túlnyomó egy éjszakás kalandot hajhászók miatt, másrészt mert a mai ember hamar kétségek közé vonja magát, nem bízik önmagában, és másokban eléggé, és nagyon hamar elbizonytalanodik, aztán kihátrál. A képlet egyszerű. Soha nem volt elég csak irkálni. Valahogy van egy ilyen képzeletbeli ilyen határ, aminél kicsit már komolytalanná válik egy ismerkedés/udvarlás(legalábbis nálam), ha bizonyos idő után nem kötöttem egy arcot az illetőhöz. Valamint szépeket írni mindenki tud. Az ember valós személyeket valós időben akar megismerni. És az udvarlás vonzalom része az is, ha mondjuk egy bizonyos ponton elhívod valahova. Mert érdekel a másik. Ha csak irogat? Úgy érzi az ember nem is próbálkozunk. Ezért hát van az a harmónikus pillanat, amikor látod, hogy minden klappol, és jól megy, van egy lendület még köztetek, veszel egy nagy levegőt, és randira hívod. Ez az igazi vízválasztó. Ott úgyis kiderül, ha nem illetek össze, és nem pazaroljátok tovább egymás idejét se(uhh majdnem idegét írtam, dehát tényleg az idegességet is megspóroljátok). Én ezt belátva 1 évvel ezelőtt megismertem egy bulin a páromat, 2 hétig beszélgettünk netten, aztán randira hívtam, később kiderült, hogy már párom is tervezte, hogy elhívjon, csak nem tudta hogyan, mert 230km-t utaztam pestre, hogy ott talizzunk. Dehát valakinek utaznia kellett, és pedig gálánsan feláldoztam magam. xd
Amúgy ha nem tudtok talizni, mert mondjuk túl fiatalok lennétek még ennyit utazni, vagy nem tudod, hogy megéri e az időt, és pénzt az utazás ezen a ponton még, akkor egy telefon hívás, vagy egy video-chat is kezdésnek jó lehet. :D
22/L
Kérdezd meg tőle, hogy ez miért van.
Mondjuk ha ismerkedtek neten, de már fél éve és még nem találkoztatok akkor érthető.
Vagy talált mást, aki jobban érdekli.
Nem féléve 3 hónapja kb
és csak az a baj hogy úgy tesz mintha semmi nem történt volna, és így nem tudom mit gondol
A jelenlegi párommal is hasonló volt a helyzet, annak idején.
Nagyon nyomultam, próbáltam "felszedni", néha vevő volt az üzeneteimre, meg a randira hívásra néha meg nem. Ebből elegem lett egy idő után és úgy voltam vele, hogy én megtettem mindent, de ezt sajna el kell engedni. Úgy is tettem egy ideig nem kerestem, nem írtam neki, aztán valahogy fordult a kocka és ő kezdett el érdeklődni felőlem, ő írt nekem, sőt randira hívott (mondjuk ez picit furán hangzik, hogy egy lány hívja randira a srácot :D). Akkor úgy voltam vele, hogy már lezártam magamban a dolgot és elmegyek erre a randira és elmondom neki, hogy én rohadt sokat próbálkoztam és elegem van az ignorálásból, ahogy te fogalmaztál. Abban a pillanatban láttam, hogy mintha megváltozott volna valami benne és azt mondta, hogy többet szeretne tőlem.
Ez már 6 éve volt, azóta is együtt vagyunk, sőt együtt élünk már, pedig elég fiatalok voltunk mindketten, amikor összejöttünk.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg te is, amit én, ha meg nem jön be, akkor csak simán engedd el, nem érdemes túl sok időt fektetni olyan dologba, ami nem fog összejönni és csak rágódsz miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!