Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!! Mit gondoltok a fan girl-ökről?
Figyelt kérdés
Például a barátnőd egy srác bandának a rajongója és be is jön neki onnan az egyik. Hogy kezelitek ezt a tényt?2021. jan. 19. 17:31
11/24 A kérdező kommentje:
Az😂😂
2021. jan. 19. 18:24
12/24 anonim válasza:
Ha nagyon unatkozol mehetünk máshova beszélgetni xD
13/24 A kérdező kommentje:
Nagyon unatkozok😂😂
2021. jan. 19. 18:26
14/24 anonim válasza:
Melyik banda iránt rajongsz ennyire?? :D
15/24 A kérdező kommentje:
Why don't we!!!! (csupa naggyal akartam írni de azt írta ki hogy ne használjak nagy betűt mert ez az interneten kiabálásnak hat😂😂😂)
2021. jan. 19. 19:23
16/24 anonim válasza:
Nagyon gáz, ha én róluk még soha nem is hallottam?? xD :D
17/24 anonim válasza:
Az én barátnőm is teljesen oda van egy banda gitárosáért de mivel ők amerikaiak ezért esélytelen hogy személyesen ismerjék egymást. Engem különösebben nem izgat. Ahogy fentebb is írták had rajongjon magában. Meg most ezen minek kéne kiakadni?
18/24 A kérdező kommentje:
16-os...nem.😂😂 de hogy magamat nyugtassam az egyik zenéjük benne van a top 40-ben a magyar rádión és a 24.😌😌
2021. jan. 19. 19:34
19/24 anonim válasza:
Hát, ha fangirl nem baj. De ha olyan, mint te akkor lehet hagyom még nőni pár évig a csajt... Úgyse jönnék össze egy 12 évessel 😅
20/24 A kérdező kommentje:
Kösz 😂😂nem 12 vagyok 😂
2021. jan. 20. 11:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!