Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!! Mit gondoltok a fan girl-ökről?
Figyelt kérdés
Például a barátnőd egy srác bandának a rajongója és be is jön neki onnan az egyik. Hogy kezelitek ezt a tényt?2021. jan. 19. 17:31
1/24 anonim válasza:
A barátnőm nem valami okos akkor xD Hát ha csak szereti akkor oké, de ha irkálna mondjuk valami magyar bandának akkor az nem elfogadható szerintem...
3/24 anonim válasza:
Fiúként én is szeretek énekesnőket... Hallgatni. Esetleg beszélgetni velük egy kicsit, van akit személyesen ismerek. De ennyi. Idáig nekem se lenne probléma, ha a lány hallgat férfi énekeseket, beszélget velük ha úgy van. De ha be is jön neki, akkor ne velem legyen, hanem szedje fel őt
4/24 A kérdező kommentje:
De nem magyar banda...hanem amerikai. Akivel amúgy se lenne esélye találkozni
2021. jan. 19. 18:04
6/24 A kérdező kommentje:
S ha nem ír?😂
2021. jan. 19. 18:08
7/24 anonim válasza:
Ha csak otthon rajong magában akkor csinálja xDD Én is nézegetem a jójányokat...
8/24 A kérdező kommentje:
Rajong magában 😂😂
2021. jan. 19. 18:22
10/24 A kérdező kommentje:
Ennél elszomorítóbbat nem is mondhatnál egy fangirlnek mivel a legnagyobb vágyunk hogy találkozzunk velük 😂
2021. jan. 19. 18:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!