Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nem tartja meg neked az ajtót, amikor esélye lenne rá attól még tetszedhetsz neki?
Figyelt kérdés
Vagy ha egy srác kikerül téged vagy háttal áll, attól még tetszedhetsz neki? Mert a többi képből azt szűrtem le hogy tetszek neki, csak ezek valahogy megingatnak.2021. jan. 14. 11:16
11/17 A kérdező kommentje:
Mármint még miket kellett volna csináljon hogy tudjam hogy tetszek neki?
2021. jan. 14. 18:09
12/17 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok vissza mert eléggé kétségbe vagyok esve. Utolsó... miből tudhatnám biztosra hogy tetszek neki?
2021. jan. 14. 20:03
13/17 anonim válasza:
Te is jelezhetnél neki, egy kapcsolat nem csak egyirányú, és lehet, hogy kicsit inába szállt a bátorsága
14/17 anonim válasza:
De ennyiből nem lehet biztosra megállapítani...
15/17 Stark2000 válasza:
Biztosra menni ilyen esetekben azért nem könnyű. Ha csak nem kapsz valaki harmadik féltől infót, hogy bejössz neki, vagy ő meg nem mondja, akkor csak a jelekre tudsz hagyatkozni. Szerintem a legárulkodóbb a szemkontaktus. Ha valaki nem érdekel, nem tekintesz rá "más szemmel," akkor azért nem gyakori, hogy másodpercekig szemezni fogtok. Próbálj egy picit kezdeményezni, és adj jeleket felé. Ha hasonlóak az érzései, venni fogja, és jól fog rá reagálni, legjobb esetben beszélgetést is kezdeményez.
Egyébként ha gondolod, írj privátban, szívesen segítek.
16/17 anonim válasza:
Hát ha úgy beszélsz mint írsz csak akkor fogsz bejönni neki ha paraszt.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy mi a baj a kérdésemmel...az hogy az autokorrekt átjavította a jelet képre? Mert ha igen 1) az nem az én hibám, 2) csak most vettem észre
2021. jan. 14. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!