Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elkezd becézni egy srác az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezd becézni egy srác az mit jelent??

Figyelt kérdés
Sütekenek hív és ezt eddig sose mondta.
2021. jan. 5. 06:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Süketkének hív, csak rosszul hallottad.
2021. jan. 5. 06:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Sütikének na nem tudok irni
2021. jan. 5. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy kedvel téged.

De az is lehet, hogy ő ilyen típus, hogy sok mindenkit becéz.

Ezt ugye mi nem tudhatjuk, mert nem ismerjük.

2021. jan. 5. 06:50
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Nekem van egy nagyon jó leány barátom akit virágszálamnak hívok, de nem vagyok szerelmes belé.

Azért merem így becézni mert tudja, hogy nem úgy szeretem.

Szóval bármit jelenthet, ebből nem tudjuk megállapítani

2021. jan. 5. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelentheti azt, hogy 'rokonléleknek' tart, akit barátként (a hagyományos, valódi értelemben!) megszerethet.

Jelentheti azt, hogy mint lányt, szeretne maga mellett tudni, barátnőként tekinteni rád, viszonzott kapcsolatban.

No és jelentheti azt, hogy tényleg "sütiként" tekint rád, szemnek tetsző izletes falat vagy, de ha megkapott, akkor másik sütiszeletet fogyaszt.

2021. jan. 5. 09:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Engem is becéznek a csajok, de egyik se szerelmes belém:(

18/F

2021. jan. 5. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy részéről jelenthet valamit, mégpedig (szerintem) kedveskedést, főleg (amint írod), hogy eddig nem így szólított, csak most kezdte el.
2021. jan. 5. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van fiú ismerősöm, aki fiúkat is becéz. De ha csak veled csinálja, és most kezdte el, akkor jelenthet valamit
2021. jan. 5. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Láttalak téged igaz autóval mentem és nem álltam meg köszönni.
2021. jan. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!