Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek hogy néz ki egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hogy néz ki egy macis srác? Képpel imitáljátok lehetőleg.

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Aki magas 185-190+ és nagyobb darab van rajta pá kiló felesleg de még nem duci.
2020. dec. 21. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Magasabb (170+), tömzsi testű. Nem elhízott, de van rajta pár plusz kíló (számomra azért fontos hogy a túlsúly még abba a kategóriába essen ami nem károsítja az egészségét)
2020. dec. 22. 00:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor 180 cm 80 kg? És nem szálkás, ennyi?
2020. dec. 22. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ... A 180 centi 80 kg, lehet csak átlagos testalkat, ami nem izmos. A macis csak akkor macis ha van rajta felesleg is. Szóval ez a 180 centi 80 kg-t így leíeva nehéz besorolni. Mert bátyám kb ennyi lehet, nem is izmos mégos messe van a macistól meg a ducitól. Nekem a macis inkább az amikor valaki magas és nem kövér, csak egy picit túlsúlyos.
2020. dec. 22. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mondjuk én mindig szálkás srác voltam :D
2020. dec. 22. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!