Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik nálatok egy beszélgetés?(Nem párkapcsolatban)
Ráírtok csak random? Vagy megkérdezitek hogy akarna-e beszélgetni?
Milyen sűrűn válaszoltok? Mert vannak olyanok akik egyszerre 5 emberrel írnak, aztán kell várni 20 percet egy válaszra. Mennyire gyakori az ilyen?
Ráírok random, és amint tud válaszolni válaszol, amint tudok válaszolni válaszolok.
Engem pl. nem zavar ha várni kell, mert néha én is elég lassan válaszolok.
Szerintem olyan átlagos az, hogy 20 percet kell várnod esetleg. (Mondjuk akkor már rendes válasz legyen az nem pedig csak pl. egy xd)
17/l
Ha ráérek és látom, akkor válaszolok azonnal, ha valamit akarok valakitől csak simán ráírok. Majd válaszol amikor látja.
Azzal viazont a világból is ki tudnak kergetni, amikor valaki megsértődik, mert nem válszoltam 30 perc után...
Ma is ház körül dolgoztam, teló a konyhában, aztán csak 2 óra után válaszoltam...
(Volt már olyan aki ezért megsértődött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!