Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye? Miért viselkedett így?
Pár hete ráírtam az exemre mert anno nála hagytam néhány dolgom. (Apróságokról van szó, eddig nem is hiányoltam, de most szükségem lett volna rá a suli miatt). Megkértem hogy ha még megvan neki akkor fotózza le és küldje már el, erre letiltott. Azt tudni kell, hogy nem voltunk sokáig együtt és a szakítás is hónapokkal ezelőtt történt. Nem is kerestük egymást azóta. Én se zaklattam és ő se engem, ezért se értem hogy miért nem lehetett volna annyit mondani, hogy "bocs már kidobtam" vagy egyszerűen elküldeni 2 fényképet.
Igazából még most is szükségem lenne azokra a dolgokra és nem értem miért kell így viselkedni? Lehet, hogy ezt ilyen bepróbálkozásnak vette?
Vagy még nem lépett túl rajtad, vagy azóta megutált, vagy szégyenli bevallani, hogy kidobta a cuccaid, vagy a barátnője miatt van ez az egész, nem tudom...
Ennyi információból senki sem tud biztos választ adni...
Ez gaz. Sajnalom. Szerencsere az en exeim tudnak altalaban viselkedni. Tobbszor költöztem ossze masokkal, mindig visszaadtunk mindent, hónapok utan is, ha akkor kerult elő.
Aki felnott egy kapcsolathoz, a szakításhoz is legyen az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!