Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így?
Figyelt kérdés
A tavalyi évben és előtte is a sulimban, de az alattam lévő évfolyamban volt egy csaj. Mikor látott távolabbról például folyosón, lépcsőházban sokszor rám nézett, egyenesen a szemembe. Viszont ha jött velem szemben és közvetlenül egymás mellett haladtunk el, sohasem nézett rám, mindig csak nyíl egyenesen előre kb olyan semmilyen arccal. Egyszer látott az utcán a barátnőmmel, azóta nem nézett. Ez vajon mi lehetett tőle?2020. szept. 5. 09:55
1/9 anonim válasza:
Szerintem tetszettel neki, de nem akarta direktben a tudtodra adni, ezert neha nezett Teged, neha nem, es valamiert a "neha nem" berogzodott neki a szembe jovos talalkozasokra.
Aztan ertelem szeruen amikor meglatta h baratnod van rajott, hogy ugysincs Nalad eselye, igy keresett mast.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem jössz be neki
22/f
3/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, de nem akar kavarni veled
4/9 A kérdező kommentje:
Most akkor bejöttem neki vagy sem? XD
2020. szept. 5. 11:31
5/9 anonim válasza:
Lehet csak rossz a szeme. Legalábbis velem ez van 😅. De bármi lehet ezt csak akkor tudod meg ha rakérdezel
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Akkor nem csak a szeme hanem a nyaka is 😅😅😅😅
2020. szept. 5. 12:04
7/9 anonim válasza:
Igen tettszettél neki valószínűleg de neked van barátnőd
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Igen van, csak kíváncsi voltam hogy ezt vajon miért csinálta.
2020. szept. 5. 18:15
9/9 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy vajon miért is csinálta
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!