Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámul ha amúgy szinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul ha amúgy szinte 100 százalék, hogy nem jövök be neki?

Figyelt kérdés

Természetesen nem most történtek ezek a dolgok, de most gondolkoztam el jobban rajta.

Van egy fiú osztalytarsam(én lány vagyok), akivel elég jóban vagyok a többi osztalybeli fiuhoz kepest, 3 hét kihagyás kivételével(az online oktatás alatt) szinte minden nap beszéltünk valamennyit és most így online is szoktunk néha beszélni messengeren, néha ő keres engem, néha én őt.

Ez eddig szép és jó, viszont csak sulis témával kapcsolatban beszelunk(meg szeptemberben meg novemberben volt amikor elojott személyes téma is), főleg lányokkal van jóban és mindenkivel nagyon kedves, szóval a fent leírt dolgok az ő esetében egyáltalán nem mutatnak semmi különleges érdeklődést felém.

Emellett van egy lány legjobb barátja is akivel minden nap beszélnek és videohivasoznak, kb mindig együtt vannak és tudom, hogy már többször aludtak egymasnal, viszont a barátnőim szerint nincsenek egyutt(ez vagy nem igaz, vagy a srác vagy a csaj meleg, mert nem hiszem hogy olyan különböző nemű barátok csak baratilag aludnanak együtt, akik mindketten a másik nemhez vonzódnak).

Mindezek ellenére nagyon sokszor azon kaptam a srácot, hogy engem bámult, és ezeket a bamulasokat kivételesen nem képzeltem be. Egyszer óra előtt egy kisebb csoporttal a terem előtt vártunk és kétszer is azon kaptam, hogy engem bámult és amikor raneztem akkor sem kapta el a fejét, én voltam az, aki megszakította a szenkontaktust. Nem hiszem, hogy elbambult, mert utána kérdezett tőlem valamit :/

2021. jan. 11. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Több csajt környékez meg egyszerre, te vagy az egyik.
2021. jan. 11. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, ő egyáltalán nem az a típus és a lány barátai nagy részének van barátja.

Természetesen bárkit félre lehet ismerni ilyen szempontból, de ma elég régóta ismerem ahhoz, hogy tudjam hogy ő nem olyan.

És nem is néz ki annyira jól, nem olyan srác akiért minden csaj odavan, de valamiért mégis megfogott🤷🏻‍♀️

2021. jan. 11. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy lát rajtad valami furcsát, és azért bámult

Bocsi, elég illúzió romboló, de ezt is számításba kell venni.

Máskülönben meg lehet nagyon félénk fiú, és szándékosan nem mutat különlegesebb jeleket,mert olyan félénk és nem tudja,hogy viszonyuljon hozzád :)

2021. jan. 11. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet igazából meleg, és lányokkal jobban elvan.
2021. jan. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!