Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány százalékban marad valakinél véglegesen az első kapcsolat?
Tehát most az a kérdés, hogy az emberek hány %-a találja meg elsőre az igazit manapság? Ha igen, akkor ez a szám bőven 1% alatt van. Manapság a párkapcsolatok jönnek-mennek, a fiatalok körében egyre ritkább már egy 2-3 éves kapcsolat is, sőt...lassan az 1 is.
Az én környezetemben ritka a félrelépés, a felek békével válnak külön, közös megegyezés alapján. Ettől függetlenül sajnos nem ritka a megcsalás sem.
Iiiiigen nyilván szeretsz valakit és tökéletesen passzol minden de kíváncsi vagy úgyhogy szakítasz / félre qrsz... :D Életszerű.
Tudok olyat akinek az 1. párkapcsolata házassággal / házassággal és gyerekkel végződött. :D Bár ők momentán nem tizen pár évesen jöttek össze az első és utolsó pasijukkal szóval esetünkben ez annyira nem mérvadó. [Nagyjából olyan 20-23 éves koruk között amúgy.]
De nyilván a többségnél nem ez a helyzet, az 1. kapcsolat [ahogy a későbbiek is] meg rengeteg dolog miatt szétmehet, hamarabb fog beütni bármi más mint a kíváncsiság. :D Főleg hogy mivel az 1. kapcsolatról beszélünk alapvetően éppen minden új nemde?
Hmm én azon szoktam elgondolkodni, hogy amíg fiatalon az embernek van egy pl. 5 évig tartó kapcsolata, az idő alatt eszükbe nem jut a házasság stb, mivel mondjuk tinédzserek, fiatalok. Ez normális. De aztán meg jön valaki, akivel mondjuk 2 éve vagy együtt, és egyből megkéred a kezét, de nem feltétlenül azért mert ő az igazi blabla, hanem mert "basszus, itt vagyok (pl.) 28 évesen, ideje megállapodni, jól van ő nekem"
:D közben lehet, hogy ha a tinédzser szerelmeddel találkoznál 28 évesen, akkor őt vennéd el :)
Bocsi, ha kicsit off volt, de engem ez mindig elgondolkodtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!