Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátnőm de közben kavarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm de közben kavarok egy fiúval, ez mennyire számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
szóval, lány vagyok és biszexuális.. most mentem új suliba és nagyon megtetszett egy fiú, vele már éveleje óta "kavarok" kb 5x csókolóztunk és 2-3x megujjazott, ennyi. de közben decemberben összejöttem egy lánnyal mert nem volt szívem visszautasítani.. de igazából szeretem.. de a fiút is szeretem. mindkettő az osztálytársam, és az egész osztály tudja a lánnyal való kapcsolatom.. és a fiúval néha találkozok.. de mióta van barátnőm nem sok mindent csináltunk talán párszor megöleltük egymást és ittas állapotban csókolóztunk meg kinyalt... fogalmam sincs mit csináljak mert nagyon undorító amit csinálok és ezt tudom is. mint valami qrva.. de tényleg teljesen össze vagyok zavarodva.. a lánnyal egyébként még nem történt semmi mert elég félénk, még csak kézen fogva sem sétáltunk.. ha valaki segítene azt megköszönném.. mindenkinek szép estét:)
2021. jan. 8. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,a barátnődnek tényleg el kellene mondanod mindenképp, és lehet hogy el is dől,mert szakít veled

Amúgy igen, ez megcsalás. Akkor most a fiú is tudja hogy van barátnőd?

2021. jan. 14. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!