Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki küzd most valamilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki küzd most valamilyen problémával? Esetleg valaki bajban van most?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok ember nem mer beszélni a problémáról és csak szenvednek vele. Nagyon szívesen segítek és a legjobb tudásom szerinte adok tanácsot.

2021. jan. 7. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem van valami, de inkább privátban mesélném el.
2021. jan. 7. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Az baj, ha nem párkapcsolati, szerelmi ügy? De emberi kapcsolatokról szól, így talán tudsz segíteni.
2021. jan. 7. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Ha valaki szeretne,nekem is írhat. Persze nem akarom a kérdező (vagyis felajánlást tevő) elől elvenni a lehetőséget, szóval ha csak 1 embernek írtok, ő legyen.

Nekem bármivel írhattok.

2021. jan. 7. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
3:valamiben kikérném a véleményed,mivel a kérdező inkább problémában, bajban tudna tanácsot adni, így te lennél a megfelelő ember :)
2021. jan. 7. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Mindenkinek vannak lelki vívódásai
2021. jan. 7. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem kapcsolódik a kategóriához, de végülis probléma: nincs lelki erőm megírni a holnapi határidős történelem esszét, pedig nem is hosszú. Egyszerűen felemészt a bűntudat emiatt, de legszívesebben elbújnék a takaró alá sírni, minthogy nekikezdjek annak a feladatnak. (Semmi mással nem vagyok így)
2021. jan. 7. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
(#6 vagyok: ne haragudjatok, nem segítség reményében írtam a válaszomat amúgy, csak annyira jól esett anonim leírni valahova)
2021. jan. 7. 15:34
 8/8 Stark2000 ***** válasza:
100%

Én szerencsére rendben vagyok, viszont szeretek önzetlenül segíteni, ha úgy érzem tudok - ezért is válaszolgatok itt többnyire. Szóval, ha valaki úgy érzi, mindenről is írhat nekem, szívesen segítek amennyiben tudok.

F

2021. jan. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!