Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek egy ilyen találkozóba?
Szóval lányok neten megismertek egy fiút akivel nagyon jól elbeszélgettek. De nem ismeritek egymást személyesen(másik iskolában jártok,város stb)
És csak úgy felajánlja a fiú hogy találkozzatok. kb 3 hónapja beszélünk
Szia!
Hát nem, de várj elmesélték 2 sztorit. Volt egy pali, aki itt írt rám. Hívjuk őt Petinek. Peti mondta, hogy ő már elvégezte a gimit fősulira jár. Peti egy olyan poszt miatt írt rám, amiben az volt a kérdés, hogy a lányok mennyire adják magukat könnyen. Én a kérdésre válaszoltam, hogy szerintem sok nőben van tartás. Ekkor rám írt hogy becsüli a dolgot és hogy nagyon helyesel. Ezután egy másik platformon folytattuk a beszélgetést. Ott mondta hogy vallásos meg minden. Nekem nincs bajom az ilyen emberekkel, mert régen én is aktívan részt vettem a templom által szervezett programokba stb. Miután rákérdeztem pár fontos infóra, hogy miket szeret küldött magától egy képet. Bevallom a férfiak terén annyira nem vagyok válogatós vagyis nem nagyok ha igényeim. De erről a pasiról lejött az, hogy minimum 38 éves. Egyébként megkérdezte miket szeretek csinálni. Bevallom a zenei ízlésem elég rokos. Miután leírtam miket szeretek betámadott. Leírta hogy sátánista zenét hallgatok és megfenyegetett. Konkrétan ez pedofillal álltam szembe. Bocsánat, nincsenek másokkal szemben elő ítéleteim, de egy min.38 éves és egy 17 éves nagyon nem illik össze. Már a zene ízlésnél is lejött. Illetve van egy 28 éves bátyám, akivel együtt laktam még se egyezik az ízlésünk, mert egy másik kategória vagyunk. Mindegy leírtam a Petinek, hogy ez nem fog összejönni, mert én csak gimis vagyok és arra szeretnék figyelni, illetve túl idős hozzám és esetleg maradhatunk 'barátok'. Erre fel betámadott, hogy én hazug vagyok meg minden. Fenyegetőzött is, meg hogy biztos azt akarom, hogy egy barommal állattal legyek először. Megjegyzem elvileg azt mondta még szűz. Erre nem is akartam visszavágni se egyszerűen ment a tiltás. Nem tudom, hogy ő most olyan kapcsolatot akart-e velem, de nem foglalkozom vele. Ha látja ezt a sztorit tuti rám fog írni és megfenyegetni, de nem érdekel. Szóval vigyázni kell ezekkel.
Másik sztorim ez viszont jó sztori.
Volt egy srác őt hívjuk Tominak. Tomival egy játékban találkoztam 12 éves voltam. Tudtak róla a szüleim is, hogy ezzel a fiúval játszom az interneten, sőt anyukám néha megnézte az üzeneteiket is, de nem bántam. Tudtam, hogy csak meg akar óvni. Tomi 1 évvel volt idősebb tőlem. Először a játékkal kapcsolatban voltak témák utána egyre jobban megnyíltunk egymásnak. És ez így telt. Egyre jobban tudtunk egymásról mindent. Ez a kapcsolat a mai napig tart. 5 éve legjobb barátom. A poén, hogy sose találkoztunk élőben még, mert nem is ebbe az országban lakik. De videóhíváson keresztül ugyan úgy beszélünk nap, mint nap és tanácskozunk.
Ez a te döntésed, ha úgy gondolod, hogy te megbízol benne menj el. Csak ne süljön el fordítva a történet.
Nagyon köszönöm annak, aki szánt időt a történetem elolvasására.
Neked, pedig remélem tudtam segíteni.
Boldog új évet!
2: én 16 éves lány vagyok,és úristen annál a Petis dolognál totálisan magamra ismertem!!!:O
Ugyanúgy ugyanitt írogatott vki,csak ő "Csabának" nevezte magát.
De szintén ilyen nagyon durván vallásos volt, állítólag "saját döntés miatt":D szűz. De ehhez képest állandóan ilyen szexuális dolgokat kérdezgetett tőlem,a testemről meg minden. Ő meg még azt sem volt hajlandó elmondani hogy hány éves(???)
Amikor meg nem akartam vele ismerkedni,azzal jött hogy én tuti nem is vagyok lány,meg kamu vagyok. Letiltottam,de folyamatosan gyártja a kamu profilokat és vhogy mindig megtalál
Szóval a többieknek is üzenem itt,hogy vigyázzatok,tök beteg:D
Kérdező: én pont ilyen helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány. És én pl már nagyon örülnék neki,ha elhívna:D(csak én nem akarom,mert mégse nekem kéne kezdeményezni ezt). A neten addig jó,amíg pár dolgot megtudunk a másikról,de én azt gondolom hogy így nem lehet sokáig húznia dolgot, haladni kell valamerre
Szia!
2-es vagyok. Szerintem ugyan az a pali az, mert amúgy Csabának hívták, csak nem akartam kiírni. Így is már pereskedéssel fenyegetőzött. Nekem se mondta meg, hogy hány éves csak küldött egy képet. Az alapján próbáltam besaccolni. Rám nem ír, de nekem azt mondta, hogy én átvertem meg kicsaltam belőle egy képet. Ha bárki találkozik vele, akkor ne is válaszoljon az üzenetére.
Ha egy városban lennénk még találkoznék is vele, persze valami forgalmasabb helyen. Egyik barátnőmmel hasonló helyzet volt. Egy téren találkozott a sráccal, de azért kicsit benne volt a para. Ezért mondta hogy mikor találkoznak, és egy másik ismerősömmel mi is véletlenül pont akkor találkoztunk. (ne gondoljatok ilyen gyerekes vihongásokra csak nem akartuk hogy valami baj legyen)
Na most írtad hogy más város, én így nem igazán mennék bele, főleg hogy a tini kategóriában vagy szóval nem ezen fog múlni a teljes szerelmi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!