Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek mennyiszer volt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek mennyiszer volt, hogy a csaj belemegy a találkozóba, de aztán mégse jönnek össze a dolgok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 19/f vagyok, hónap végén leszek 20. Többször volt velem, hogy megírtam a csajnak, hogy összefuthatnánk valamikor, és belement. De nem úgy, hogy nyaggattam, hanem tényleg úgy tűnt, érdekli a dolog, vidáman jelzett vissza. De aztán utána mikor mondtam volna konkrét időpontot, akkor meg valahogy elmaradoztak a dolgok, mintha nem is annyira akarták volna, pedig nem húztam sokáig a dolgokat.

Hozzá kell tenni, hogy nekem mindig annyira csökkent önbizalmam volt a csajozás terén, hogy még ha bele is ment, de a legkisebb jelét láttam, hogy nem érdekli, le is álltam az egésszel. Aztán többen csinálták ugyanezt, hogy belementek a taliba, látszólag örültek is neki, de aztán mintha mégse, így nem is nagyon vittem tovább, úgy tartva, hogy biztos csak rámondták, de nem érdeklem őket.

Msotanra azonban elkezdtem magamat okolni, hiszen ha tényleg belementek, akkor lehet, hogy csak én adtam fel hamar az egészet, és lehet, hogy tényleg eljöttek volna? Ez nálam azért ilyen lényeges, mert nem egy csajnál lejátszódott ugyanez, így elkezdtem gondolkodni, hogy lehet, ez az én hibám, hogy nem vagyok kitartó?

Nektek milyen tapasztalataitok/véleményeitek vannak ezzel kapcsolatban?

2020. jún. 15. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szokj hozzá, hogy kb 80% lány (aki simán elérheto, mert voltál már hasonlóan szép, fiatal, cserfes, stb csajokkal) eleve nem kommunikál vissza, aki igen annak a 80%a nem nyitott arra hogy több legyen, aki igen annak pedig a 80%a eltűnik amint több lehetne (tali, stb). Gondolom unatkoznak, es legyezgeti az egójukat. Ezt bele kell kalkulálni, de hamar kiég az ember, akkor is ha amúgy sikeres a lányoknál.
2020. jún. 15. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akárhogyan akárkiknél próbálkoztam, még egy normális randi se jött össze, pedig itt ülök 20 évesen. Nyilván velem van a gond, mert már nem tudok mit kitalálni.
2020. jún. 15. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk is előszeretettel szeretik ezt csinálni, mikor talit beszélünk

19/L

2020. jún. 15. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

19 vagyok és ugyanez volt velem, legalább kétszer már.

Megbeszéltük a találkozót, nem volt neki jó, megbeszéltünk egy új időpontot és utána három napig nem írt vissza. Elég frusztráló tud lenni, legalábbis akkor feleslegesnek érzem tovább beszélgetni, ha nem akarnak találkozni.

2020. jún. 15. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok de kell egy adag önbizalom és tudnod kell, hogy lehet téged szeretni és semmivel sem vagy kevesebb másoknál. Próbálj határozott és kicsit udvarias de kicsit se mutasd ki, hogy nem vagy biztos főleg magadban mert ez olyan mint a busz elmegy az egyik 10 perc és jön a másik. Hajrá sok sikert!
2020. jún. 16. 16:17
 6/7 anonim válasza:
Önbizalom és kitartás. De ha ez vígasztal... én pár hete töltöttem be a 20-at és még sose volt randim, még ismerkedés se. Középsuliban volt kétszer is lehetőségem, de elhalasztottam, pedig már rég lenne kapcsolatom. Ráadásul egy olyan lányról volt szó aki tényleg a főnyeremény és kedvelt engem. Csak én voltam olyan balfasz, hogy halogattam a dolgot, Ő sem mert kezdeményezni és végül elhívta egy másik srác randira. Engem meg elfelejtett. A másik meg egy tanfolyamon volt, szintén nem mertem megszólítani aztán meg már b*szhattam, mert többet nem találkoztunk. Mindent túlgondolok és állandóan azon jár az agyam, hogy ,,mi lesz ha..?". Szóval, szerintem légy rámenősebb ne hagyd csak úgy annyiban, mert később megbánod.
2020. jún. 16. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyetben. Hogy: [megbeszéltük mindent, de nem jött el; belement a taliba, de egyik időpont se volt jó; ...].

Majd kiprobáltam azt a módszert, hogy megvárom míg a kezdetleges kezdeti fellángolás abbamarad, és inkább konfortra gyúrok. Azaz, hogy ne idegenre tekintsen, hanem egy partnernek/barátnak akivel lehet sokmindenről beszélni. Ehhez olyan 1-2 hét folyamatos beszélgetés kellet mindig nekem. (Tehát, hogy húzod a tali idejét, az talán még jobb is. De ha ő kezdeményezi, akkor mi baj lehet. :D)

Ezután jöhetett a randi szervezés. És volt olyan, hogy 2x is lemondta, majd a harmadik egyeztetés jó volt neki. Így 3 lánnyal játszottam heteket, és mind a 3 megjelent a randin. Az már egy másik kérdés, hogy az mennyire sikerült, de egyik se volt rossz. Mert a 2 hét alatt már jócskán kiismertük egymást, így nem volt semmi sem idegen. Jól éreztük mindig magunkat.

2020. jún. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!