Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be a lányoknak?
Intelligencia, sport, szeresse az állatokat......
Álompasi lenne
Jól nézel ki, menő vagy. Menő akkor vagy ha valami olyasmivel foglalkozol, amihez jó fiatalos társasági élet, sok bulizás kapcsolódik.
Pl. zenélsz, focizol, deszkázol, downhillezel,..
ma 10:36-os: miböl gondolod, hogy különösebben intelligens vagy?
Meg CSAK intelligencia azért nem elég, emberileg is normálisnak kell lenni, meg nem szakbarbárnak.
#8: Több helyről is ezt hallom vissza. Természetesen csak az intelligencia nem lehet elég, ezt én is nagyon jól tudom, de ha ez valóban egy fontos szempomt lenne a lányoknak, akkor sokkal sikeresebb lennék a körükben.
A külső megjelenés, "menő" (értsd: fiatalok körében népszerű) hobbi, magabiztosság, anyagi háttér szerintem sokkal többet számítanak. Félreértés ne essék, nem sajnáltatom magam, és úgy gondolom, hogy én is tudok tenni annak érdekében, hogy vonzóbb legyek a lányok számára, de ne vezessünk félre senkit (akár lány, akár fiú adja a választ) azzal, hogy az intelligencia manapság egy vonzó tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!