Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be a lányoknak?
De ha belegondolunk kicsit mélyebben, nem csak a műveltség és a tanultság számít intelligenciának, ahogy nem is kizárólag az, ha jó vagy matekból.
Aki intelligens lehet jól tudja keverni a lapjait, hogy mindig olyat villantson ami lenyűgözi a csajt, tudja mit, mikor és hogyan mondjon stb. Javíts ki ha tévednék.
Karizmatikus megjelenes,sportos,humoros,laza, de megis intelligens.
Ez a karacsonyi kivansaglistam😁
Ez valamennyire különböző, sőt eléggé, szerintem az egyik biztos pont lehet a humor is, hiszen akkor már tudni lehet, hogy az a srác meg is tud nevettetni nem csak megsiratni..
De kortól is függ kinek milyen srác jön be, változik ilyenkor a fontossági sorrend (népszerűség, pénz stb.).
Az meg még rátesz, hogy a legtöbbünk csomó mindent elvár, ilyen tökéletes teste, olyan tökéletes személyisége legyen, de nem ad semmit és nem is tökéletes gyakran :D
Biztos találsz egy olyan lányt, akinek majd te jössz be :D
Nekem személy szerint fontos, hogy egy fiú udvarias, kedves, megértő és vicces legyen. Szeresse az állatokat és lehessen vele beszélni bármiről. Ne a külső számítson neki hanem a belső értékek.
Az sem zavar ha kicsit idősebb.
18L
Hülyeség ilyeneken gondolkodni. Élj a saját szabályaid szerint és csakis a saját elvárásaidnak akarj megfelelni. Ezen kívül ne legyél bunkó és önelégült ha pl te valamiben kompetensnek érzed magad. Nagyon nem menö a menöt játszani :D
Élvezd az életet, tanulj mindenböl és mindenkitöl, de ne feledd hogy önmagában az életnek nincs nagy jelentösége, hiszen minden el fog halványulni a feledés árnyékában. Szóval élvezd addig amíg van, és próbálj inkább arra koncentrálni amit úgy igazán szeretnél az életben.
Szerintem ezek fontosak egy fiúban:merje kimutatni az érzéseit
Ne legyen kövér ha duci az nem baj
Ne legyen egoista
Viszonozza a szerelmet
Fel lehessen rá nézni
Magasabb legyen mint a csaj
Állatbarát legyen
Kedves
Megértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!