Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy legyen előnyösebb a külsőm?
Az edzés nem árt, sőt!
Ma már, végül is, minden divat. Tehát felépítheted az egyéni ízlésed alapján a saját stílusodat. Az a lányoknál is sokkal vonzóbb, mint a bokáig érő, csöves gatya, vállban szűk és derékban szabott zakóval stílusú konfekció.
Oké, nem vagyok lány, de érdekel az öltözködés témája, és szívesen hozzá szolnék: Első és legfontosabb javaslat az lenne, hogy ne kövesd olyan szigorúan a trendeket, amennyire szeretnéd esetleg. Valamennyire nyilván célszerű építkezni a divatból, de bármilyen ellentmondásosan is hangzik, sokkal jobban el fognak fogadni / fel fognak rád nézni, ha elüt a stílusod a szokásostól.
Én 17 évesen kezdtem el először elgondolkozni azon, hogy milyenfajta öltözék állna jól rajtam. Végül a vintage és a retro korszakok öltözékeit és stílusjegyeit vegyítettem egymással. Elsősorban kék, fehér, bézs, szürke és sötétszürke színekkel állítom össze az öltözékeimet. Próbálok elegánsabb ruhadarabokat használni (zakót, inget, világos színű nadrágot, övet, és akár elegáns kesztyűt is), de ezeket lazán hordom, nem akarok ficsúrosan kinézni, hanem amolyan természetesen, egyszerűen csak. Igazából tényleg csak azért öltözködök így, mert én így érzem jól magam. Amikor elkezdtem ilyen módon öltözködni, nem foglalkoztam azzal, hogy kinek mi lesz a véleménye, de az emberek mindenféle előzmény nélkül többnyire pozitívan vélekedtek az öltözködésemről.
Nem tartom egyedinek az öltözködésem, de jól érzem magam bennük és itt a lényeg. Építs ki te is magadnak egy olyan öltözködési tematikát, amiben szemmel láthatóan is jól érzed magad. El se hinnéd, mennyit számít ez az ismerkedésnél. Karizmatikusabbnak, agilisabbnak, határozott kiállásúnak fogsz tűnni a lányok szemében, ha van egy frappáns öltözködésed, amiben csak mosolyogni tudsz.
Vonatkoztassunk el az öltözékektől. Hiszen nem csak fizikailag, hanem biológiailag is szebb akarsz lenni. Én azt tudom neked javasolni, hogy zárd ki a nasikat az életedből. Én is rabja voltam évekig, de rájöttem, hogy nincs is értelme beleinvesztálni, meg az ember fejét átveri könnyen, ami az étkezést illeti. Időnként persze jópofa megenni egy csokit, vagy ilyesmit, de ne egyél napi rendszerességgel, mert zsírosabb lesz tőle az arcod. Ha gyümölcsöket eszel inkább helyette, akkor sokkal simább, kellemesebb érintésű lesz tőle a bőröd, ami messziről is meg fog látszódni. Javaslom neked a banánturmixot, amibe a banán mellett raksz még joghurtot, egy kísérőgyümölcsöt (pl.: eper, áfonya, málna) kevés zabpelyhet, tejet, és amin talán meg fogsz lepődni: egy kanál tömegnövelő port. Reggelenként egy ilyet iszol és egyből jobb lesz a közérzeted.
Nem hülyeség alkalmazni arcradírt sem. Minden reggel, amikor a szokásos fiziológiai szükségleteidet elégíted ki, akkor érdemes egy gyors arcradírozást is csinálni. 2-3 perc az egész, és cserébe frissebb megjelenésű lesz az arcod is. dm-ben lehet ilyet kapni, feketés tubusban szokták értékesíteni, hiszen maga az arcradír is grafit színű.
Érdemes még mosókesztyűt is venni. Nem csak a kocsimosáshoz, hanem az arcmosáshoz is. Zuhanyzáskor, arcmosáskor nagyon hasznos eszköz és felületileg nagyon jól megtisztítja az arcod. Csak figyelj arra, hogy csavard ki használat után és utána rakd fel egy radiátorra, mert máskülönben hetek alatt bepenészedik.
Edzeni is érdemes nyilván, mert jobb lesz tőle a közérzeted, meg a megjelenésed. De ha van már egy jó mérsékelt alkatod alapból, akkor ez inkább csak opcionális. Ha edzesz, nem kell svájci néger módjára kigyúrnod magad, egy normális lány a szociális képességeidet fogja inkább nézni. Persze ha az ember nagyon vékony, vagy túlsúlyos, akkor érdemes nekiállni gyúrni, de saját bevallásod szerint te már rendelkezel egy jó alakkal, szóval a gyúrás csak opcionális a te esetedben.
Megértem, ha esetleg szkeptikus vagy, hiszen nem ezeket szokták a sikeresebb emberek javasolni. De ezek a lépésekkel is már szebb megjelenésű leszel napokon belül akár. Ha hosszútávon gondolkozol, akkor tényleg érdemes elkezdeni edzeni is, de szerintem már ezekkel a lépésekkel is jobb lesz a közérzeted.
Az edzés nagyon fontos szerintem. Nekem nem csak az izmos test a vonzó, hanem a mögöttes jelentése is (türelem, kitartás, fegyelmezettség, egészség). Plusz ha nem helyes az arcod, akkor pláne nagyoooon sokat dob rajtad az izom. Az egyik barátomnak elég csúnyácska arca van, nagyon magas és vékony volt, mindig visszautasították a csajok. Kigyúrta magát és tádáááám, terülj-terülj asztalkám lett. :) (Amúgy én nem tudok elvonatkoztatni az arctól, szóval nekem így se tetszik. Számomra fontosabb, hogy helyes legyen az arca, mint hogy izmos legyen. A testet még tudjuk formálni később, de az arcot nem. :D De ha van 2 helyes srác, az egyik izmos a másik nem, és ha csak külső alapján kell választanom, akkor inkább az izmos.)
A bőröd legyen ápolt, tiszta. A hajad/szakállad/szemöldököd legyen rendezett. Számomra nagyon fontos, hogy szép egészséges fogai legyenek egy férfinak.
Öltözködés terén nekem legjobban az egyszerű tetszik, sportcipő, fekete póló, farmer. Nem szeretem a mintákat, a feltűnő márkajelzéseket.
25/N
sportolj
csak olyan ruhákat hordj ami tettszik és jól áll, nem kell gondolkodás nélkül követni a divatot
legyél ápolt ( tiszta köröm,haj,kellemes illat)
( bővebben leírta a hármas válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!