Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátom letagad?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom letagad?

Figyelt kérdés
Van egy fiú legjobb barátom (nevezzük most Daninak) Daninak volt egy legjobb lány barátja (Petra) és Petra kihasználta és sok minden történt de tönkre ment a barátságuk. (Akkor meg egyiket sem ismertem) rá kb. Fél évre találkoztam Danival nagyon jóba lettünk. Nagyon depis volt és én rántottam ki belőle. Mindennap hivasoztunk eltelt másfél év és ráírt Petra hogy helyre kéne hozni a barátságot csak én képbe vagyok mert "csak egy legjobb barát van" és Dani azt írta hogy összevesztünk és én teljesen kimentem a képből és megkérdezte tőlem Dani nem e lehetne ha titokba találkoznánk és ha vissza hallok valamit tudjam hogy kamuból kibeszélt neki csak hogy nehogy megint ott hagyja. Nagyon rosszul esik... mondtam hogy nem értem miért csinálja azt mondta vissza akarja adni neki azt amit csinált Petra vele. De sztm ennek semmi köze hozzá csak nem akarja hogy én legyek a zavaró tényező hogy újra kezdjék a barátságot. (Én egyébként nagyon sokszor mondtam hogy hívja fel/írjon rá vagy hogy találkozzanak szóval én nem vagy olyan hogy csak én lehetek a barátja nekem is nagyon sok barátom van rajta kívül de ilyet sose csinálnék vele csak hogy valakivel újra joba legyek. Jogosan esik szarul? Kicsit ugyerzem mintha csak addig lettem volna jó amíg nem jön más:(
2020. dec. 30. 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tipikus ha ló (Petra) nincs, jó a szamár is.
2020. dec. 30. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs is fiú-lány barátság,csak egy csaj meg egy pasi, akinek tetszik a csaj, de a csaj nem akar semmit.
2020. dec. 30. 01:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen jogosan esik szarul neked. Olyan mint ha Petra nincs, akkor jó vagy te csak legyen mellette valaki. Én megmondanám neki, hogyha nincs Petra, akkor én is jó vagyok. Én megmondanám a Petra szemébe is, hogy mi van észhez tértél? A Danival pedig megszakítanám a kapcsolatot, ilyen a világon nem létezik, hogy letagad. Ha nem vállal fel nem igazi barát.

Kívánom neked a legjobbakat❤️❤️❤️

2020. dec. 30. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ❤❤ egyébként boldog újévet nektek
2020. dec. 30. 21:30
 5/5 anonim válasza:
Szia írok privátban
2020. dec. 31. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!