Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy picit bejön a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Mindketten fiúk vagyunk, és heterok.2020. júl. 15. 22:52
1/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem nem komoly, velem is előfordul hasonló.
2/7 anonim válasza:
Ne haragudj de hogyan jön be neked fiú ha hetero vagy? Nincs abban semmi szégyen ha szereted az azonos nemet. De ez így hülyeség. Ha hetero vagy akkor nem tetszhet.
3/7 anonim válasza:
Rossz hírem van: nem vagy hetero
4/7 anonim válasza:
#2-es, azt azért tudnod kell, hogy az érzelmeket sokszor nehéz megkülönböztetni. Én például már voltam fülig szerelmes úgy egy lányba, , hogy később kiderült, csak a szexuális vágy fűtött.
Igenis létezik azonos neműek közötti vonzalom, azzal együtt, hogy heteroszexuálisak mindketten. Ha felnézek valakire, ha rajongok valakiért - külseje, bátorsága, tudása, ügyessége , bármilyen teljesítménye, stb. miatt -, attól miért lennék meleg, vagy biszexuális? Ha minden időmet a legjobb barátom társaságában szeretem tölteni, mert jól érzem magam vele, "vonzódom" hozzá, attól se leszek meleg, bocs! :)
5/7 A kérdező kommentje:
#1, 17 évesek.
2020. júl. 16. 20:00
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot!
2020. dec. 10. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!