Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy picit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy picit bejön a legjobb barátom?

Figyelt kérdés
Mindketten fiúk vagyunk, és heterok.

2020. júl. 15. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Hány évesek vagytok? Szerintem nem komoly, velem is előfordul hasonló.
2020. júl. 15. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj de hogyan jön be neked fiú ha hetero vagy? Nincs abban semmi szégyen ha szereted az azonos nemet. De ez így hülyeség. Ha hetero vagy akkor nem tetszhet.
2020. júl. 15. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Rossz hírem van: nem vagy hetero
2020. júl. 15. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

#2-es, azt azért tudnod kell, hogy az érzelmeket sokszor nehéz megkülönböztetni. Én például már voltam fülig szerelmes úgy egy lányba, , hogy később kiderült, csak a szexuális vágy fűtött.

Igenis létezik azonos neműek közötti vonzalom, azzal együtt, hogy heteroszexuálisak mindketten. Ha felnézek valakire, ha rajongok valakiért - külseje, bátorsága, tudása, ügyessége , bármilyen teljesítménye, stb. miatt -, attól miért lennék meleg, vagy biszexuális? Ha minden időmet a legjobb barátom társaságában szeretem tölteni, mert jól érzem magam vele, "vonzódom" hozzá, attól se leszek meleg, bocs! :)

2020. júl. 15. 23:50
 5/7 A kérdező kommentje:
#1, 17 évesek.
2020. júl. 16. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőjél fel!
2020. dec. 10. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot!
2020. dec. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!