Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ő a legjobb barátom.
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom aki fiú.És úgy érzem szerelmes belém.Mindig segít,ott van ha szomorú vagyok.Kapcsolatunk is volt már de nem működött.De úgy érzem ezzel a barátságunk csak erősebb lett.Ha egy fiúval beszélek féltékeny lesz.
Nem szeretném h a barátságunk megszakadjon.
Válaszokat előre is köszi!:)
L
2015. júl. 22. 15:13
1/6 Noren1989 válasza:
Már betetted a friendzone-ba, nincs több tennivalód.
25/F
2/6 jenni0407 válasza:
Beszéld meg vele, hogy nem akarsz tőle semmit, és hogy jó lenne ha barátok maradnátok, úgy hogy ne menjen tönkre semmi
3/6 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele.Azt mondta tesz ellene valamit.Nem nagyon veszem észre...
2015. júl. 22. 15:47
4/6 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben voltam... honapokig szenvedtem aztán rá kelett döbbennem hogy ez igy nem megy tovább nem tudok csak a barátja lenni annyira zavar, hogy más sráccal van. ezt elmondtam neki és mondtam h sajnálom de ma beszéltünk utoljára mert igy teljesen tönkremegyek... tegnap volt pont egy honapja hogy nem beszélünk :(
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!:(
2015. júl. 22. 22:06
6/6 anonim válasza:
hát jah elég szar helyzet minden órában azon gondolkodomhogy hosszutávon joldöntöttem e :S nehogy ti is igy járjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!